ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας για τον Σκορπιό είναι χωρίς όρια, ταμπού και φραγμούς. Ο έρωτας είναι ενέργεια, δύναμη, έμπνευση. Είναι φλογερός και ερωτιάρης ο Σκορπιός και θέλει να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες του. Έρχεται πολύ κοντά στον άνθρωπο που αγαπά. Του αρέσουν οι εμπειρίες αλλά ο ίδιος ανοίγεται σιγά-σιγά. Είναι κτητικός και δύσκολα τον καταλαβαίνεις γιατί κρύβει συναισθήματα και σκέψεις. Είναι προκλητικός και ελκυστικός και χαρακτηρίζεται από ορμή, είναι άγριος και παθιασμένος εραστής καθώς και πιστός και έμπιστος σύντροφος. Στον έρωτα υπάρχει συναίσθημα. Έχει δυνατή επικοινωνία και ικανοποιεί τη σύντροφό του στο έπακρο. Με τον έρωτα εξερευνά τα βάθη της ψυχής. Βασανίζει το αντικείμενο του πόθου του. Αγάπη, πόθος και λίμπιντο είναι σημαντικά γι’ αυτόν. Είναι ο τέλειος εραστής, ξέρει να δίνει και να παίρνει. Ξέρει την τέχνη και πειραματίζεται. Θέλει να έχει τον έλεγχο. Ζητά περισσότερα από μια ερωτική έλξη. Έχει ανάγκη το συναισθηματικό δέσιμο. Του αρέσει το αισθησιακό μασάζ και η μουσική. Θέλει την απόλυτη ερωτική ικανοποίηση. Ευαίσθητο σημείο του τα γεννητικά όργανα.

Φόρα τα ελκυστικά σου εσώρουχα και ψιθύρισέ του τα θέλω σου. Όρμα. Μια ματιά φτάνει να τον ανάψει.Μην τον κάνεις να ζηλέψει, θα εκδικηθεί. Αν τον απατήσεις, τον έχασες.

Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί :

Με Κριό: έντονο πάθος που δεν συμβαδίζει με τα θέλω. Με Ταύρο: παθιασμένη σχέση αλλά προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Με Δίδυμο: καλό κρεβάτι αλλά ο Σκορπιός πρέπει να περιορίσει τη ζήλια του. Με Καρκίνο: πολύ καλή σχέση που καλύπτει την ανασφάλεια και τη ζήλια. Με Λέων: καλή επικοινωνία αλλά αβέβαιο το τέλος. Με Σκορπιό: εκρηκτικό ζευγάρι αν περιορίσουν το δυναμισμό τους. Με Αιγόκερω: πολύ καλό ερωτικό, ισορροπημένη σχέση με διάρκεια. Με Ιχθύ: πολύ καλό κρεβάτι , ο ένας καλύπτει τον άλλο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact