ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια φιλάνε με πάθος και ποια όχι | Τι σημαίνει το φιλί για κάθε ζώδιο

Σκορπιός
Το μυστήριο τρένο της παρέας! Από τη μια απόμακρος, ψυχρός εκτελεστής που λέμε και από την άλλη το στόμα του, τη γλώσσα του, τα χείλη του, θα τα νιώσει ο σύντροφός του παντού! Θα σε παίξει τόσο πολύ, που θα πέσεις σέκος! Πάθος, ένταση, χείλη που καίνε! Απίστευτη περίπτωση!!!
Άντρας: Ας υποθέσουμε ότι είναι η τακτική του αυτή για να πέσεις στο κρεβάτι! Όχι δεν υπάρχει ίχνος γλυκανάλατου στο θέμα, αφού θα σου κάνει τέτοια κόλπα, που θα παρακαλάς να έρθει εκείνος ο φοβερός οργασμός… Τέλειος στο φιλί, στα προκαταρκτικά και στα παιχνίδια!!
Γυναίκα: Η μάγισσα, αφού το φιλί φέρνει πάντα εκείνη την απαγορευμένη ηδονή! Θα σε φιλήσει, θα σε γλύψει, θα σε δαγκώσει, πάντως θα σε απογειώσει σε χρόνο ρεκόρ! Παθιάρα γυναίκα και καυτή!!

Τοξότης
Ακόμα μια περίπτωση παγοκολόνας, αφού το φιλί δε του αρέσει και τόσο! Μπορεί να είναι ζώδιο της φωτιάς, όμως κάπου έχει ξεμείνει ο πάγος, δε λέτε και εσείς! Δε τα μοιράζει τόσο εύκολα..
Άντρας: Ούτε καν! Του αρέσουν τόσο οι δύσκολες οι περιπτώσεις, που μέχρι να πετύχει το στόχο του έχει ξεχάσει τι σημαίνει φλερτ και φιλιά! Εννοείται ότι το σεξ θα παίξει και δίχως από αυτά!
Γυναίκα: Πιο ζεστή φάση, αφού ναι μεν αλλά! Τα δίνει λίγο-λίγο, έτσι για να γλυκαίνει το ταίρι της και αυτό να αποζητά ακόμα πιο πολλά! Γυναίκα παγίδα θα έλεγα, αφού σίγουρα κάτι έχει στο μυαλό της και όχι δεν είναι το σεξ!

Αιγόκερως
Δε τα δίνει και τόσο εύκολα! Μεγάλωσε πολύ η παρέα της παγοκολόνας! Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά συνήθως επειδή έχει στόχους και αυτός ο τύπος, δε πέφτει αργότερα με τα φιλιά! Θεωρεί ότι θα χάσει το παιχνίδι και το αρχηγιλίκι!
Άντρας: Είναι πολύ σκληρός στο θέμα του φιλιού! Όχι κρύος όμως, αφού είναι ο τύπος που όταν γουστάρει αληθινά, θα σε σκλαβώσει με τα φιλιά του! Όμως κρατάει λίγο!
Γυναίκα: Ανώμαλη περίπτωση! Στον άντρα της δε θα τα δώσει και τόσο εύκολα, ούτε συχνά! Στον εραστή της όμως, θα γίνει της λύσσας! Όσο πάθος της λείπει, το βρίσκει εκεί! Και τα αεροπλανικά στο κρεβάτι, σίγουρα πράγματα!!!

Υδροχόος
Μυστήριο βαγόνι από όλες τις απόψεις! Προτιμά να τα μοιράζει από εδώ και εκεί, παρά να τα δίνει σε ένα άτομο μόνο! Βέβαια, είναι πονηρό πολύ γιατί όταν θέλει κοκό, θα τα δώσει και θα τα παραδώσει και θα είναι μέσα στην ένταση και το πάθος! Βέβαια, η ταμπέλα θα δείχνει σeξ ahead!!
Άντρας: Πρέπει να είσαι αδύνατη, ψιλή με σαρκώδη χείλη! Εκεί θα σου κάνει τα απίστευτα, αφού φαντάζεται τι θα του κάνεις εσύ μετά! Ναι ύπουλος, συμφεροντολόγος, ιδιαίτερα όταν θέλει σεξ, απεγνωσμένα!
Γυναίκα: Περισσότερο εγκεφαλική, παρά οτιδήποτε άλλο! Αν καταφέρεις να εισβάλεις τότε θα σου τα δώσει τα φιλιά της! Από τη μια μπορεί να είναι φωτιά που καίει και από την άλλη η παγοκολόνα η ίδια! Πολύ μυστήρια..

Ιχθύες
Λατρεύει τα φιλιά, όμως δε τα ζητά και δε τα δίνει και τόσο εύκολα! Πρέπει να νιώσει απίστευτα όμορφα και οικεία με το ταίρι του και μετά έρχεται ο παράδεισος και η κόλαση μαζί!
Άντρας: Σα το Καρκίνο ένα πράγμα, αλλά σε γυναικεία μορφή! Κολλάει πάνω στα
χείλη της συντρόφου του και δε φεύγει με τίποτα, μέχρι να πάρει και αυτό που θέλει! Το φιλί του κρύβει υπονοούμενα, που εξαφανίζονται μετά από έναν καλό οργασμό!
Γυναίκα: Ακόμα μια μάγισσα! Τα φιλιά της είναι ρουφηχτά, ζουμερά, παθιάρικα και υπόσχονται στιγμές πολύ κολασμένες! Σίγουρα θα ζητήσει ένα δαχτυλίδι, να το περιμένεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact