ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια κολλάνε όταν τα φτύνεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλεις να έχεις έναν Παρθένο άντρα για πάντα στην αγκαλιά σου; Δεν έχεις παρά να του δείξεις αυτά που νιώθεις, έτσι όπως είναι. Ό, τι πραγματικά νιώθεις μέσα σου να το βγάζεις στη φόρα. Άσε τα ερωτικά κόλπα μαζί του και τα παιχνίδια κυνηγιού, γιατί απλά δεν θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον με τίποτα. Όλα αυτά είναι χάσιμο χρόνου για τον ίδιο και δεν θα κάτσει να περιμένει τα δικά σου νάζια. Απλά θα πάει παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ
Αναμφίβολα, ο άντρας Ζυγός έχει τόσο μεγάλη γοητεία, που θα σε μαγνητίσει και θα σε κάνει να σέρνεσαι στα πόδια του. Το ίδιο όμως μπορεί να κάνει και αυτός, δηλαδή να τον κάνεις να υποκύψει προς εσένα, εάν του δείξεις ότι δεν είσαι κάτι δεδομένο και σίγουρο. Παρ’ όλο που αυτό θα τον κάνει να τρέξει να σε ψάξει και να σε κατακτήσει ξανά, εντούτοις μπορεί και να τον αφήσει αδιάφορο, γιατί ήδη έχει βρει κάτι άλλο απλά. Όποτε, οι αμφιβολίες μαζί του, θα είναι πάντα ο καλύτερος σου φίλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον άντρα Σκορπιό, θα πρέπει να εξοπλιστείς με μεγάλη αντοχή, να του δείχνεις συνέχεια ενδιαφέρον και ότι είσαι εκεί γι’ αυτόν, πως είναι η μεγάλη σου αγάπη και η παντοτινή. Σε περίπτωση που σε κουράσει αυτό, λογικό είναι, θα βρεις το κουράγιο να απομακρυνθείς και να δεις ποια θα είναι η δική του αντίδραση. Δεν θα αργήσει να ψάξει να σε βρει και να σε πάρει πάλι κοντά του. Θα είναι δικαίωση αυτό για εσένα; Ναι, θα είναι. Αλλά οι αμφιβολίες του μετά από αυτό το γεγονός, θα τον κάνουν να κλειστεί στον εαυτό του και μάταια θα προσπαθείς να μαθαίνεις μυστικά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπως είναι και το ζώδιό του, ο άντρας αυτός είναι εκείνος που θα αποφασίσει ποια θα είναι η κατάκτησή του και ποια θα βάλει στη ζωή του. Εάν έχεις την τύχη να σε επιλέξει, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά πως παρ’ όλο που του αρέσει να στοχεύει την αγάπη του, ακόμα και εάν τον «γράφει» αυτή, εντούτοις δεν είναι και σε θέση να αλλοιωθεί και πολύ σε αυτό. Μέχρι την προσωπική του κατάκτηση όλα καλά. Το θέμα είναι ότι βαριέται εύκολα με το θήραμά του και άντε μετά να βρεις τρόπους να του κεντρίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξέχασε τα ερωτικά κόλπα με τον άντρα Αιγόκερω και μπες αμέσως στη λογική. Το ποσό πολύ τον κουράζουν αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορείς να φανταστείς. Μόνο αδιαφορία του φέρνουν. Και από την άλλη, δεν θα καθίσει και πολύ σε μια γυναίκα που απλά της αρέσει το κυνηγητό. Ενεργοποίησε, λοιπόν, τον εγκέφαλό σου και δώσε του τροφή λογικής και σιγουριάς, εάν θέλεις να κερδίσεις την καρδιά του για πάντα. Άλλος τρόπος κατάκτησής του, θα είναι απλά χάσιμο χρόνου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact