ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια ξεπερνούν την πρώην και ποια μένουν κολλημένα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τι σήμαιναν για έναν Αιγόκερω οι αλιές του αγάπες δεν θα το εκμαιεύσετε ούτε με βασανιστήρια. Εδώ θα πρέπει να μαντεύετε τι σημαίνετε εσείς τώρα για εκείνον, το παρελθόν θα μάθετε; Μυστικοπαθής σαν Σφίγγα, ο Αιγόκερως θα κρατήσει για τον εαυτό του την ερωτική του προϊστορία και μόνο από κάποιες αντιδράσεις του μπορείτε να υποθέτετε (να υποθέτετε πάντα…) αν ένα άτομο από το παρελθόν του αποτελεί αξιόλογο αντίζηλο για σας. Οπότε κατατάξτε το θέμα στα άλυτα μυστήρια όπως η ύπαρξη της Ατλαντίδος και συνεχίστε τη ζωή σας κρίνοντας το ενδιαφέρον του μόνο από τα αυτονόητα. Όπου, ως γνωστόν, αυτονόητη δήλωση έρωτα για το συγκεκριμένο ζώδιο είναι να κάθεται βουβός και ακίνητος δίπλα σας. Δίπλα σας όμως, έτσι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μάταιο να αναρωτιέστε για τους παλιούς έρωτες των Υδροχόων «μα, τι της βρήκε τέλος πάντων;». Τα κριτήριά τους στην αγάπη καθορίζονται από την ψυχική ή πνευματική ομορφιά που μπορεί να νομίζουν ότι είδαν σε κάποιον ή από το γεγονός ότι αυτός ο κάποιος κρεμόταν από πάνω τους για να …κρατηθεί στη ζωή. Από αυτή την άποψη, δύσκολα θα απαλλαγείτε από την παλιά αγάπη που κάθε τόσο χτυπάει την πόρτα ζητώντας βοήθεια. Ως γνήσιος σωτήρας του κόσμου, ο Υδροχόος σας θα αναβάλει την έξοδό σας για να πάει να φτιάξει τα υδραυλικά της άλλης ή να φυλάξει το μωρό του αλλουνού (με το οποίο δεν έχει καν συγγένεια αίματος).

ΙΧΘΕΙΣ

Με τους Ιχθείς μέσες-άκρες μπορείτε να ξέρετε πώς τελείωσαν οι προηγούμενες σχέσεις τους: Ξαφνικά οι «πρώην» αποκάλυπταν στα αθώα, εύπιστα Ψαράκια το αληθινό αχρείο πρόσωπό τους, το οποίο μέχρι τότε είχαν συγκαλύψει με (ανεξήγητη, θα λέγατε εσείς…) επιτυχία. Πάντα έφταιγαν οι άλλοι, άντε και η κακή μοίρα… Αν όμως κάποια από τις πρώην πέρασε στο πάνθεον των Αλησμόνητων Αιώνιων Ερώτων, δύσκολα θα την αποκαθηλώσετε. Λένε πως η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη του Σύμπαντος. Ε, δεύτερη έρχεται η φαντασία ενός Ιχθύ. Σκεφτείτε αν αυτά συνδυαστούν… Οπότε μην το παλεύετε με λογικά επιχειρηματία. Μπορεί απρόβλεπτα να ξυπνήσει ένα πρωί και να κάψει με θεατρική μεγαλοπρέπεια όλες τις παλιές φωτογραφίες.

news.yahoo.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact