ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ την απιστία και ποια… κοιμούνται όρθια;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κάθε ζώδιο βγαίνει στην αγορά με τα δικά του προγραμματάκια και του Παρθένου είναι το να αναλύει μανιωδώς τα πάντα. Ιδίως αν πρόκειται για τις συμπεριφορές του ατόμου που τον ενδιαφέρει. Ωστόσο, αν σε μια σχέση έχει προσφέρει την αφοσίωσή του, θεωρεί δεδομένο ότι θα το έχει κάνει και ο άλλος. Επίσης μπορεί να μη διακρίνει με την πρώτη τις ανεπαίσθητες αλλαγές στη συμπεριφορά του άτακτου, ιδίως αν εκείνος έχει και το χάρισμα της σουπιάς, δηλαδή να θολώνει τα νερά. Κι αν το διακρίνει, να μη μιλήσει, περιμένοντας να βεβαιωθεί εντελώς. Έχεις περιθώριο να το σώσεις, λοιπόν, πριν οι αναλύσεις του σε βγάλουν ένοχο χωρίς δικαίωμα έφεσης.

ΖΥΓΟΣ

Για τον Ζυγό το παραστράτημά σου αποτελεί πλήγμα σε ολόκληρο το πακετάκι αγάπη-εμπιστοσύνη-σεξ. Όχι μόνο το δικό σας, αλλά και στη γενικότερη έννοια του Έρωτα. Πώς θα μπορέσεις να προκαλέσεις ένα τέτοιο κακό; Τι έκανε λέει, το προκάλεσες ήδη; Κοίτα τότε πώς έχουν τα πράγματα: Ότι θα σε πάρει χαμπάρι είναι βέβαιο. Έχει ενσωματωμένο το… κερατόμετρο, μετά συγχωρήσεως. Αλλά μπορεί να το κάνει γαργάρα το θέμα. Είναι ικανός και να μη σου πει τίποτα ποτέ. Ή να βράζει στη χύτρα της αμφιβολίας: Συνέβη όντως το κακό ή ήταν ιδέα του; Να σου κάνει συζήτηση ή μήπως όχι; Ή να σου το ανταποδώσει στα μουλωχτά να πατσίσετε; Λες;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοίτα τώρα πως έχει το πράγμα με τον Σκορπιό, αν δεν το έχεις ήδη αντιληφθεί: Ο ίδιος μέσα στο μυαλό του είναι μονίμως ή απατημένος ή υποψήφιος ή παρά λίγο κερατάς. Με άλλα λόγια, είσαι ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Και αυτό ως προς το θέμα μας σημαίνει ότι, το κάνεις δεν το κάνεις, θα έχεις έναν αγριωπό… πανεπόπτη οφθαλμό, καρφωμένο πάνω σου, σαν κατάδικος που έχει βγει με αναστολή. Τώρα, πιθανόν να σκέφτεσαι ότι, αφού θα βρεις τον μπελά σου έτσι κι αλλιώς, τουλάχιστον ας το έχεις ευχαριστηθεί. Εμείς πάμε πάσο. Απλώς ειδοποίησε κανένα φίλο να σε αναζητήσει αν δεν δώσεις σημάδια ζωής για μια-δυο μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι έκανες λέει; Δεξί προσπέρασμα στον Τοξότη; Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη, δηλαδή; Και τώρα θέλεις να σου πούμε αν θα το καταλάβει. Χλομό το βλέπουμε. Μάλλον θα είναι απασχολημένος να χαζεύει και να ορέγεται όχι μόνο τα πιο πράσινα γκαζόν των διπλανών κήπων, αλλά και τις απάτητες βουνοκορφές στο βάθος του ορίζοντα, αν με εννοείς. Αν λοιπόν δεν θέλεις να μαθευτεί, απλώς ας μείνουν τα στόματα κλειστά και ας το θάψουμε. Αν πάλι θα ήθελες να τον ταρακουνήσεις με αυτό, λάθος τρόπο διάλεξες, γιατί μπορεί να σπαστεί πέραν πάσης προσδοκίας, οπότε ας το ξαναθάψουμε. Ελπίζουμε τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θα σε πάρει χαμπάρι ο Αιγόκερως; Μα, τι αθώο παιδί που είσαι, χρυσό μου… Εννοείται, εφόσον δεν είναι μέχρι τα μπούνια χωμένος στην εργασιομανία του και εφόσον εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το άτομό σου. Μαζί του θα είναι όπως με κάτι θρίλερ, όπου ο απατημένος κάνει την πάπια, ενόσω ετοιμάζει στη λούφα μια μεγαλειώδη όσο και αναπάντεχη εκδίκηση. Γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι, νομίζοντας ότι την έχεις βγάλει καθαρή. Αυτό το ζώδιο φημίζεται για την ψυχραιμία και τη μεθοδικότητά του. Δεν θα αποδυναμώσει τη θέση του εκφράζοντας τζάμπα υποψίες. Κι ενώ εσύ θα κοιμάσαι τον ύπνο του… αδίκου, θα το ψάχνει ώσπου να έχει ακράδαντες αποδείξεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact