ΖΩΔΙΑ

Ποιό είναι το ιδανικό ζώδιο για να βγείτε ραντεβού;

Σκορπιός
Ο Σκορπιός διαθέτει μερικές από τις πιο έντονες και περίπλοκες προσωπικότητες απ’ όλα τα ζώδια, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή του σε μια σχέση- πόσο μάλλον στα ραντεβού μαζί του- αρκετά κουραστική. Στερείται ανοχής, σε σημείο να συμπεριφέρεται με βάναυσο και αμυντικό τρόπο, ιδίως όταν αμφισβητούν τα κίνητρά του. Η θετική πλευρά του είναι ότι είναι πολύ ιδιωτικός και συναισθηματικός με τους ανθρώπους και αφοσιώνεται στις σχέσεις του.

Τοξότης
Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα πράγμα στο μυαλό του: την αγάπη. Ο Τοξότης είναι ίσως ο πιο βολικός και εύκολος απ’ όλα τα ζώδια για να βγούμε ραντεβού. Έχει την καταπληκτική ικανότητα, που σχεδόν όλοι μας επιθυμούμε σε έναν σύντροφο, το να προσπερνά τις αρνητικές καταστάσεις, χωρίς να του επιτρέπει να περιορίσει τη διάθεσή του. Το μόνο μειονέκτημα σε έναν Τοξότη είναι ότι μπορεί να θυμώσει εύκολα.

Αιγόκερως
Ίσως η πιο αξιέπαινη ποιότητα που ο Αιγόκερως διαθέτει, είναι το γεγονός ότι έχει μια καταπληκτική εσωτερική δύναμη που του επιτρέπει να ανυψωθεί πάνω από κάθε εχθρότητα. Είναι εξαιρετικά λογικός, ακόμη και μέσα στο χάος, γεγονός που τον καθιστά έναν σπουδαίο σύντροφο. Αν και να πούμε, δεν είναι από τους πιο αυθόρμητους ανθρώπους σε μια σχέση, θα παραμείνει σταθερός και πιστός. Την προσοχή όμως στο γεγονός, ότι αν δεν είμαστε ένα εξίσου ισχυρό και με αυτοπεποίθηση πρόσωπο, ο Αιγόκερως δεν θα μας ανεχτεί για πολύ.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι γνωστός για τον «out of the box» τρόπο σκέψης, ο οποίος, αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστικός στα ραντεβού. Το καλύτερο μέρος του χαρακτήρα του είναι όταν είναι σε μια συντροφική σχέση, θα δεχτεί τις αδυναμίες μας χωρίς να προσπαθήσει να μας αλλάξει. Ειλικρινά, τι περισσότερο θα μπορούσαμε να θέλουμε σε έναν σύντροφο, εκτός από κάποιον που μας δέχεται όπως αληθινά είμαστε;

Ιχθύς
Ο Ιχθύς κάνει το πιο κατάλληλο ταίρι για ραντεβού, δεδομένου ότι είναι πολύ υπομονετικός και ευαίσθητος. Φροντίζει με ευαισθησία, ιδεαλισμό και ρομαντισμό και επενδύει πλήρως σε όποιες σχέσεις αναμιγνύεται. Οι άνθρωποι που βγαίνουν ραντεβού με έναν Ιχθύ είναι τυχεροί, δεδομένου ότι θα φτάσουν και στην άκρη της γης, που λέει ο λόγος, για να τους δουν ευτυχισμένους.

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact