ΖΩΔΙΑ

Σε ποιο βαθμό το κάθε ζώδιο ακολουθεί τις προσταγές της καρδιάς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι κατά βάση ορθολογιστής και θέλει να έχει τον έλεγχο της ζωής του. Το να άγεται και να φέρεται (όπως το βλέπει ο ίδιος) από τα συναισθήματά του, είναι δείγμα ανωριμότητας και μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Έτσι προσπαθεί να κλείνει τα αυτιά του σε ό,τι του λέει η καρδιά του, ή να τα φιλτράρει μέσα από τη λογική. Εννοείται ότι, όπως όλοι οι άνθρωποι, μπορεί κι εκείνος να παρασυρθεί από κάποιο πανίσχυρο πάθος. Αυτό βέβαια δεν γίνεται συχνά και αν συμβεί, ο ίδιος θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επαναφέρει τα πράγματα στον εκλογικευμένο δρόμο τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να ακούει την καρδιά του εξίσου καλά με τη λογική του. Άλλωστε, με την ευρύτητα των αντιλήψεών του, έχει σε εκτίμηση εξίσου τη δύναμη του νου και τη σοφία της καρδιάς. Παρόλο που τον ενδιαφέρουν οι απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου πνεύματος, οι εμπνεύσεις, οι επαναστατικές συλλήψεις, ξέρει ότι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε τι το πρωτοποριακό είναι ο ενθουσιασμός, που μόνο η καρδιά τον πυροδοτεί. Δεν είναι βέβαιο ότι θα ακολουθεί πάντα εκείνο που του υπαγορεύει το συναίσθημα, αλλά αν μερικές φορές το παραμερίζει, είναι γιατί απλώς δεν του αρέσει να στριμώχνεται σε διλήμματα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς δεν καταλαβαίνει πότε παρασύρεται από το συναίσθημά του, γιατί είναι μονίμως βυθισμένος μέσα σε αυτό, σαν το ψαράκι μέσα στο νερό. Αν υπάρξει κάποιου είδους αισθηματικό δίλημμα, συνήθως η καρδιά του είναι εκείνη που θα αποφασίσει. Η φωνή της λογικής δύσκολα ακούγεται. Για τον Ιχθύ οι αξίες της ζωής συνοψίζονται κυρίως στο να αγαπάς και να αγαπιέσαι, στο να κάνεις όνειρα και στο να τα ακολουθείς. Και όπου σε βγάλουν… Αν μαζί με το συναίσθημα καταφέρει να βάλει και λίγο πρακτικό πνεύμα στη ζωή του, μπορεί να πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό για να νιώθει ολοκληρωμένος.

Πηγή: govastileto.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact