ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιοι Έλληνες αθλητές «φλερτάρουν» με μετάλλια στους Ολυμπιακούς;

Πέντε μετάλλια εκτιμά ότι θα είναι η συγκομιδή για τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο γνωστοποίησε σήμερα τις προβλέψεις των συντακτών του για τη διοργάνωση που ξεκινά την Παρασκευή, με την τελετή έναρξης, στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη.

Με βάση τις εκτιμήσεις του, λοιπόν, η Ελλάδα θα κατακτήσει πέντε μετάλλια, από τα οποία τα δύο θα είναι χρυσά και θα τα κρεμάσουν στο στήθος τους οι Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους (γυμναστική) και Σπύρος Γιαννιώτης στα 10.000 μέτρα ανοιχτής θάλασσας.

Από εκεί και ύστερα, εκτιμάται ότι χάλκινα μετάλλια θα κατακτήσουν η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact