ΕΛΛΑΔΑ

Ποιον βλέπει η Μέρκελ και σπάει σαν κλαράκι; Σύνθημα-έκπληξη στο Σύνταγμα [βίντεο]

Ξέφυγαν από τα κλασικά συνθήματα οι συγκεντρωμένοι χθες έξω από τη βουλή. Περισσότερο ευφάνταστοι από ποτέ, σχεδόν λυρικοί και με υποψία χιούμορ υιοθέτησαν ένα νέο σύνθημα που δόνησε χθες το Σύνταγμα.

«Σε βλέπει η Μέρκελ και σπάει σαν κλαράκι, γεια σου αλάνι Γιάνη Βαρουφάκη» ήταν το σύνθημα που ξεχώρισε, έξω από τη Βουλή.  Είχε πολλά διαφορετικά αυτή η διαδήλωση. Είχε μια αίσθηση συνάντησης, χειροκροτήματα στην αλλαγή των ευζώνων, γέλια, λιγότερα selfies απ ‘ότι σε άλλες συγκεντρώσεις. Οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν και το Πότε θα κάνει ξαστεριά.

 

 

Στη συνέχεια στα social media μετέφεραν τις εντυπώσεις τους όσοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα, με συγκίνηση και έκπληξη: για πρώτη φορά χωρίς αστυνομικές δυνάμεις, για πρώτη φορά χωρίς κάγκελα, για πρώτη φορά μπόρεσαν να περιηγηθούν στο προαύλιο χώρο μπροστά από τη Βουλή και να ανακαλύψουν ξαφνικά πως αυτό το ιστορικό οικοδόμημα που έγινε σύμβολο μίσους για κάποιους, μπορεί να αγαπηθεί και να αναδείξει τον πραγματικό του συμβολισμό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact