ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Τόσκα-ΝΔ: Δεν βρισκόμαστε στο 1965

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε σχετικά με την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

Συνέχεια στην πολιτική κόντρα που ξέσπασε σχετικά με την εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια, η οποία τελικά απαγορεύτηκε, έδωσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στην εφημερίδα «Αυγή».

Στη συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, τη ΝΔ πως «μπαίνει στον ολισθηρό κατήφορο χρησιμοποίησης οργάνων του σκληρού μηχανισμού του κράτους, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση και τη χώρα». «Όσο είμαστε εμείς κυβέρνηση και εγώ υπουργός, ασυδοσία στην αστυνομία δεν θα υπάρχει», υπογράμμισε.

«Ο κατ’ ευφημισμό υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας σε συνέντευξη του στην κομματική “Αυγή” προκαλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Του συνιστούμε να ασχοληθεί με τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που επιτείνει με την ανικανότητα του. Να σταματήσει το διάλογο με τις “συλλογικότητες” και να παύσει να επιτίθεται στους αστυνομικούς», απάντησε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αντί να σχολιάζει τους αστυνομικούς να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους καθώς είναι γνωστό ότι καθημερινά κινδυνεύουν όλο και περισσότερο.

«Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να έχει ως προτεραιότητα της την ασφάλεια των πολιτών γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει ελευθερία στη χώρα. Θα συνεχίσει να δρα για να παύσουν να υπάρχουν άβατα σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Αυτό ζητά η κοινωνία από την αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή είναι η υπεύθυνη αποστολή της και ο κ. Τόσκας είναι υποχρεωμένος να το αποδεχθεί όσο καιρό ακόμη θα βρίσκεται σε αυτό το υπουργείο», πρόσθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Τόσκας απάντησε με τη σειρά του στη ΝΔ, σημειώνοντας: «Τα Σώματα Ασφαλείας θα λειτουργούν σεβόμενα τους κανόνες της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Δεν βρισκόμαστε στο 1965».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact