ΚΟΣΜΟΣ

Πολύνεκρη ομηρεία σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λιβύη

Αφού πρώτα σημειώθηκε έκρηξη με παγιδευμένο αυτοκίνητο μπροστά από το πολυτελές ξενοδοχείο Corinthia στην Τρίπολη της Λιβύης ένοπλοι εισέβαλαν στο κτίριο και πήραν ομήρους.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου πέντε αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι ένοπλοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους σκότωσαν τρεις φύλακες και πήραν άγνωστο αριθμό ομήρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν εμποδίστηκαν από τα μέλη της ασφάλειας του ξενοδοχείου άρχισαν να πολεμούν τυφλά προς τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στο λόμπι.

Πάντως, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί τόπο διαμονής ξένων επισκεπτών στη χώρα, αλλά και μελών της κυβέρνησης, όπως και της ασφάλειας του πρωθυπουργού Omar al-Hassi.

Παρόμοια επίθεση είχε σημειωθεί στο ξενοδοχείο και το 2013, όταν απήχθη από το Corinthia κι ένας ξένος υπουργός.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact