ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πώς να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά (10 μυστικά τηλεπάθειας)

Τρίτο μυστικό: Η επιλογή του συντρόφου
Βεβαιωθείτε πως το άτομο που επιλέγετε να σας βοηθήσει στο πείραμα είναι κάποιος με παρόμοιο τρόπο σκέψης και ανοιχτός στο να μοιραστεί τις σκέψεις του. Είναι επίσης καλύτερο αν είναι κάποιος κοντινός σας που εμπιστεύεστε. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε και ότι είναι κάποιος που ξέρει πώς να χαλαρώνει και να συγκεντρώνεται.

Τέταρτο μυστικό: Κατανοήστε τους ρόλους
Υπάρχουν δύο ρόλοι που εμπλέκονται στην Τηλεπάθεια: ο Αποστολέας και ο Αποδέκτης. Σιγουρευτείτε πως θα συζητήσετε και θα αποφασίσετε ποιος θα στείλει το μήνυμα και ποιος θα το λάβει. Ο Αποδέκτης χρειάζεται να έχει το μυαλό του κενό ώστε να λάβει το μήνυμα και ο Αποστολέας πρέπει να εστιάσει προσεκτικά στο μήνυμα που στέλνεται.

Πέμπτο μυστικό: Η προετοιμασία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος
Το να ξεκινήσετε με διαλογισμό είναι το κλειδί, αλλά πρώτα- σιγουρευτείτε πως δεν έχετε φάει ή πιει κάτι που θα σας διακόψει. Καθίστε ο ένας απέναντι από τον άλλον ενώ είστε σε βαθύ διαλογισμό, όπου και οι δύο εστιάζετε στο να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Απομακρύνετε τις σκέψεις που μπορούν να σας αποσπάσουν και προετοιμαστείτε για να λάβετε/στείλετε το μήνυμα.

Έκτο μυστικό: Το μήνυμα
Να είναι απλό, όπως μια εικόνα ή ένα συναίσθημα, που συμβολίζεται από ένα απλό όραμα. Για να ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε ένα λουλούδι ή ένα χαρούμενο πρόσωπο. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μια λέξη. Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο σύνθετα μηνύματα καθώς γίνεστε ισχυρότεροι με την εξάσκηση. Προσπαθήστε να μην το υποδείξετε με κάποια έκφραση του προσώπου και οπωσδήποτε μην το αναφέρετε τυχαία και μην επιλέξετε κάτι που συζητούσατε πριν από λίγο.

Έβδομο μυστικό: Η αποκάλυψη
Από την μια, προσπαθήστε να μην πείτε απλώς τυχαία πράγματα αν είστε ο αποδέκτης, αλλά από την άλλη- αν νομίζετε πως το καταλάβατε, πείτε το στον αποστολέα. Μπορείτε ακόμα να συζητήσετε εναλλακτικές μεθόδους αποκάλυψης, όπως να το γράψετε σε ένα χαρτί κτλ. Οποιαδήποτε και αν είναι η μέθοδος, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι, ωστόσο- η πρώτη σκέψη είναι συνήθως σωστή.

Όγδοο μυστικό: Συζήτηση
Ίσως να μην το πετύχετε. Μπορεί ο αποστολέας να μην έστειλε ένα σαφές μήνυμα ή ο αποδέκτης να μην ήταν συγκεντρωμένος. Συγκρίνετε αυτό που σκέφτηκε ο καθένας για να δείτε αν το μήνυμα ήταν σχετικό αλλά όχι απόλυτα ακριβές. Αν ο αποστολέας σκεφτόταν ένα λουλούδι και ο αποδέκτης είδε ένα κήπο, είναι μια μερική επιτυχία.

Ένατο μυστικό: Εξάσκηση και επανάληψη
Ακόμα και αν ενθουσιαστείτε, προσπαθήστε να μην εξουθενωθείτε και επομένως να το θεωρείτε ένα επίπονο έργο. Οι συνεδρίες σας να είναι σύντομες- όχι παραπάνω από 20 λεπτά. Κάντε ένα διάλειμμα και μετά ξαναπροσπαθήστε. Θυμηθείτε να έχετε τον αγωγό επικοινωνίας ανοιχτό, για να διατηρείτε την σύνδεση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact