ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Δεν θα προκύψουν σημαντικά εμπόδια στην αξιολόγηση της ελληνικής πρότασης

Εκτιμήσεις στελεχών του κόμματος για τις επαφές του Στ. Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες

Την προσδοκία των ευρωπαίων εταίρων ότι η Ελληνική Βουλή στηρίζει με την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία την πρόταση της κυβέρνησης για να κλείσει τη συμφωνία παραμονής της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ, αποκόμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τις επαφές του με τον Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ και ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με στελέχη του Ποταμιού, οι εταίροι θα επιθυμούσαν η Ελλάδα να συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια συμπεριφορά και να ανακτά εμπιστοσύνη και θεωρούν ότι δεν θα προκύψουν σημαντικά εμπόδια στην αξιολόγηση και αποδοχή της ελληνικής πρότασης στο επίπεδο των θεσμών.

Κατά τα ίδια στελέχη ο κ. Γιούνκερ έδειξε έτοιμος να διοχετεύσει το γρηγορότερο δυνατόν τα 35 δισ. για να επανακινήσει η οικονομία ακόμη και μέσα στην επόμενη διετία, και εκτιμούν ότι εφόσον αυτό συμβεί τότε πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες που παρουσιάζονται σήμερα .

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact