ΕΛΛΑΔΑ

«Πριν κακοποιηθώ έβλεπα άλλα παιδιά να κακοποιούνται» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη φρίκη στα Πετράλωνα

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το πως ένας πατέρας βίαζε και κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση τα τρία του παιδιά στα Πετράλωνα.

Η σοκαριστική υπόθεση βιασμού, ενός αγοριού 17 ετών σήμερα, μιας 22χρονης και του τρίτου μικρότερου παιδιού της οικογένειας καταγγέλθηκε το 2017 με τα παιδιά να κατηγορούν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και την μητέρα τους για συγκάλυψη.

Ποιο είναι το προφίλ του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο 50χρονος σήμερα πατέρας διαθέτει ένα κατάστημα τροφίμων στην περιοχή των Πετραλώνων.

Αμέσως μετά την καταγγελία των παιδιών, ο πατέρας κλήθηκε να καταθέσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όχι μόνο αρνήθηκε τα πάντα, αλλά ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά επηρεάστηκαν από «τρίτο άτομο».

Αυτό το «τρίτο πρόσωπο» είναι ο συγγραφέας με τη βοήθεια του οποίου τα παιδιά κατήγγειλαν τελικά τα όσα ζούσαν, με τον πατέρα να καταφεύγει σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του εν λόγω άνδρα και τη δίκη να ορίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ποιο είναι το προφίλ της μητέρας

Η μητέρα, η οποία καταγγέλεται ότι γνώριζε, σιωπούσε και απειλούσε τα παιδιά να μην πουν τίποτα, είναι μια 50χρονη γυναίκα που ασχολείται με τα οικιακά.

Στην κατάθεσή της φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι «δεν γνώριζε τίποτα» και ότι «έπεσε από τα σύννεφα».

Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, η μητέρα κυκλοφορούσε στη γειτονιά και περιέγραφε τα έκτρωπα που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της και υποστήριζε ότι ο μικρός της γιος έπαιρνε φάρμακα.

«Πριν κακοποιηθώ έβλεπα άλλα παιδιά να κακοποιουνται»

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 17χρονος υποστηρίζει ότι είχε δει και άλλα παιδιά να κακοποιούνται.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στην κατάθεσή του υποστήριξε: «Έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο “πατέρας” μου διοργάνωνε και στα οποία αφού με βίαζε πρώτα αυτός, εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά…».

Η συγκλονιστική μαρτυρία του συγγραφέα που αποκάλυψε τη φρίκη

Ο συγγραφές που βοήθησε τα παιδιά να καταγγείλουν τα όσα ζούσαν μίλησε στο OPEN περιγράφοντας πώς το καλοκαίρι του 2015 γνώρισε τον τότε 9χρονο γιο της οικογένειας και εκείνος του ανοίχτηκε και εξομολογήθηκε τα πάντα.

«Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν εννέα – δέκα χρονών. Αυτό έγινε το καλοκαίρι του 2015. Περίπου έναν χρόνο πιο πριν η μεγάλη αδερφή με τον γιο περνούσαν από το καφέ μιας φίλης στο οποίο ήμουν θαμώνας και η ίδια πρώτη είχε παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά των παιδιών».

«Το ένα παιδί παρουσίαζε αντικοινωνικότητα ή επιθετικότητα και ο γιος ακραία φοβικότητα και μια διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του. Η μητέρα εξέφραζε ακραία αρνητικά συναισθήματα για τον γιος της. Μάλιστα, ένα έτος πριν η γυναίκα κυκλοφορούσε στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί κατανάλωνε φάρμακα και ουσίες όταν το άφηνε μόνο του», ανέφερε.

«Η μητέρα διέδιδε ότι ο γιος παίρνει φάρμακα και δεν είναι καλά»

«Κατά τα τέλη του καλοκαιριού, ερχόμαστε σε μια πιο κοντινή σχέση με τη μητέρα, επαφή. Σε μια περίεργη συμπεριφορά εξέθετε το τι συνέβαινε στο σπίτι της, μιλούσε περισσότερο για τον συζυγό της, εξέφραζε ακραία αρνητικά συναισθήματα για τον γιος της. Μάλιστα, ένα έτος πριν η γυναίκα κυκλοφορούσε στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί κατανάλωνε φάρμακα και ουσίες όταν το άφηνε μόνο του», ανέφερε ο άνδρας.

«Η αντίδραση της μητέρας σε ένα τέτοιο παιδί ήταν να περιφέρεται στη γειτονιά να πηγαίνει από φαρμακείο σε φαρμακείο, από καφέ σε καφέ και να λέει “αν τον δείτε ποτέ μόνο του μην του δώσετε φάρμακα, του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να ξαναπάω γιατί του έχουν κάνει ήδη δυο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια”», ανέφερε ο μάρτυρας.

«Ο γιος ζούσε σε δωμάτιο με κατσαρίδες & σκουπίδια»

Όπως είχε τονίσει ο μάρτυρας, είχε προσφερεί να κάνει μαθήματα στη μεγαλύτερη κόρη και στον γιο και από κάλυψε τις στιγμές που μπήκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας: «Το δωμάτιο ήταν χειρότερο από έναν στάβλο, ένας σκουπιδότοπος με κατασαρίδες, με βρώμικα ρούχα, με τα δόντια του κατακίτρινα, με τα χείλη του γεμάτα πύον, με τις κινήσεις που έκαναν. Έχουμε και μια μητέρα που ανοίγεται σε εμάς περισσότερο, και μας είπε εκτρώματα που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της».

Τρία αδέρφια κατήγγειλαν τη φρίκη που έζησαν

Τα αδέλφια το 2017 κατήγγειλαν τους γονείς τους.

Πέντε χρόνια μετά, τα αδέρφια απευθύνθηκαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, αυτή τη φορά υποβάλλοντας μήνυση κατά της μητέρας τους για συγκάλυψη.

Ακόμα και βιασμό μπροστά στα μάτια της ίδιας του της μητέρας, κατήγγειλε το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας στους αστυνομικούς, και μάλιστα όπως αναφέρει, η γυναίκα τον απειλούσε για να μη μιλήσει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact