ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέα η Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας!

Προφυλακιστέα για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, μετά από την ολοκλήρωση της επεισοδιακής απολογίας της, η οποία ξεκίνησε χθες το πρωί.

Σύμφωνα δε με σχετικές πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της νέας αυτής καταδικαστικής απόφασης.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και για τις κατηγορίες που τη θέλουν να έχει δολοφονήσει και τα δύο μικρότερα κορίτσια της, ολοκλήρωσε σήμερα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, την απολογία της που ξεκίνησε χθες το πρωί, αλλά διακόπηκε, καθώς καθώς ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που σήμερα το μεσημέρι απέρριψε την αίτηση, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Εξετάστηκε με πολλές ερωτήσεις

Ακολούθησε η διαδικασία της εμφάνισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εισαγγελικό γραφείο, όπου φέρεται να εξετάστηκε με πολλές ερωτήσεις από δύο Εισαγγελείς και στη συνέχεια ακολούθησε η διάσκεψη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της 34χρονης, ήδη προσωρινά κρατούμενης, ως γνωστό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, με χορήγηση κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων.

Ενώπιον της ανακρίτριας, η κατηγορούμενη αρνήθηκε για μια ακόμη φορά τις κατηγορίες, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς που προέβαλε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκ νέου στη φυλακή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact