ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πρωινό Mega: Οι «μούφες» για το δίδυμο και οι συνεργάτες-φαντάσματα!

Δεν έχει κλείσει ακόμα κανείς…αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το όνομα του Στέλιου Κρητικού βγήκε από τα χείλη του Μάρκου αλλά μέχρι εκεί… όσο για τον Γιάννη Καπετάνιο, αυτό ούτε καν… Μάλιστα οι ιθύνοντες του Mega γέλασαν με δημοσιεύματα που ήθελαν όλο να κάνουν προτάσεις και όλο να τρώνε …πόρτα!

Ούτε ο Καπετάνιος έκλεισε, όπως έγραψαν ούτε άλλα πρόσωπα… Μάλιστα οι παρουσιαστές ούτε καν άκουσαν να γίνεται κουβέντα για τον Ζησάκη που βγήκε και είπε πως δέχτηκε πρόταση για το Πρωινό!

Σίγουρα θέλουν πολλοί να συνεργαστούν με το κανάλι και το δίδυμο, αλλά ότι έχετε ακούσει μέχρι τώρα ξεχάστε το!
Στο τέλος της βδομάδας θα γίνει το πρώτο ομαδικό ραντεβού όπου θα είναι σχεδόν όλοι οι συνεργάτες με τους ανθρώπους του Mega!

Ο Μάρκος αλλά και η Έλενα είναι ήρεμοι, καθόλου αγχωμένοι και νιώθουν πω το κανάλι τους πιστεύει και τους στηρίζει!

νασος

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact