ΕΛΛΑΔΑ

Προκαλεί Γερμανός φωτορεπόρτερ στην Ειδομένη: Τα προσφυγόπουλα είναι πιο ενοχλητικά και από το κρύο [εικόνες]

Γερμανός φωτορεπόρτερ προκαλεί με τα μηνύματα που «ανεβάζει» στο Twitter για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Αγνοώντας τη σωματική και ψυχική ταλαιπωρία που περνούν καθημερινά 10.000 πρόσφυγες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, ο Γερμανός Φίλιπ Μπρόι όχι μόνο δεν θλίβεται με τη δραματική κατάσταση, αλλά φαίνεται να ενοχλείται από τους ίδιους. Ο ίδιος ανέβασε στο Twitter δύο μηνύματα με παρατηρήσεις προς τους πρόσφυγες.

«Καλημέρα από την Ειδομένη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα σωρό παιδιά να φωνάζουν δυνατά στις 7 το πρωί. Ούτε καν το κρύο», έγραψε χαρακτηριστικά στο Τwitter ο Γερμανός φωτορεπόρτερ.

«Πολλοί άνθρωποι στην Ειδομένη είναι άρρωστοι και έχουν βήχα. Το ακούς εύκολα αργά τη νύχτα πριν τον ύπνο ή νωρίς το πρωί».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact