ΚΟΣΜΟΣ

Πρωτοφανές! Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν το αρχηγείο των ιρακινών ενόπλων δυνάμεων στο Τιγκρίτ!

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες είναι το αποτέλεσμα αμερικανικής επίθεσης μή επανδρωμένων αεροσκάφων UAV,στην έδρα του τάγματος λαικών δυνάμεων του Ιράκ [Jad al-imam] στο Τιγκρίτ.

Πληροφορίες απο Ιράκ και Ιράν,κάνουν λογο για 10 νεκρούς [οι περισσότεροι,αξιωματικοί] και 35 τραυματίες.

Οι δυνάμεις των λαικών δυνάμεων του Ιράκ,είναι ο βασικός σύμμαχος του Ιρακινού στρατού στην μάχη κατά του ΙSIS.

Οι Ιρακινοί επίσημοι δέν κρατούν τα προσχήματα,μιλούν ξεκάθαρα για ηθελημένη επίθεση απο τις ΗΠΑ,από την στιγμή μάλιστα που η πόλη του Τιγκρίτ,έχει απελευθερωθεί απο τους ισλαμιστές εδω και εβδομάδες και οι μόνες δυνάμεις που σταθμεύουν εκεί,είναι οι ιρακινές!!!

Μάλιστα ο ανώτατος διοικητής των λαικών δυνάμεων,Al-Hosseini Ardavi,δήλωσε πως..»η καθυστέρηση στην απελευθέρωση των πόλεων,Ραμάντι και Φαλούτζα,είναι αποτελέσμα της παρέμβασης των αμερικανών,οι οποίοι επέμεναν να εκκενώσουν με ελικόπτερα τους ηγέτες των ισλαμιστών απο τις 2 πόλεις,τους οποίους και μετέφεραν σε τουρκικές στρατιωτικές βάσεις!!!»Σημεία και τέρατα,μετά φταίνε οι συνωμοσιολόγοι!!!

dioptra-news

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact