ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προχωράει χωρίς τον Γιώργο ο Βενιζέλος

Να προχωρήσει στην ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης, χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου προτίθεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ειδικότερα, στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής, ο Ευ. Βενιζέλος θα θέσει τις συντεταγμένες της νέας προσπάθειας. Την ίδια ώρα, στην ομιλία του αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα απολέσει τα σύμβολα και το όνομά του.

Σημειώνεται πως ο κ. Βενιζέλος έχει ετοιμάσει την ομιλία του από την προηγούμενη εβδομάδα και θα επιχειρήσει να βάλει τους στόχους της παράταξης οι οποίοι θα συνδέονται με τις ανάγκες της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε σαφείς αποστάσεις από την σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στο Ηράκλειο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact