ΕΛΛΑΔΑ

Ψωμιάδης: Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω μία, ψάχνω για δουλίτσα

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι άνεργος, ψάχνω για δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα», δήλωσε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» σημειώνει ότι μετά την καθαίρεσή του από το πολιτικό αξίωμα και τη δικαστική περιπέτειά του, έχει καταστραφεί οικονομικά. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο».

Ωστόσο ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει πως παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και 2.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ δουλεύει και η γυναίκα του. «Μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ», λέει, «αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα».

Όσα για τα παπούτσια που πουλούσε δηλώνει: «Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια. Άστα να πάνε. Το έκλεισα το μαγαζί».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact