ΚΟΣΜΟΣ

Rehana: Ο φόβος και ο τρόμος τζιχαντιστών

Μια Κούρδισσα που είναι γνωστή μόνο με το όνομα Rehana, θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των τζιχαντιστών καθώς σύμφωνα με τα διεθνή μίντια, φέρεται ότι έχει αφαιρέσει τη ζωή τουλάχιστον 100 μελών του ισλαμικού κράτους

Το απίστευτο επίτευγμα χαιρετίστηκε με ένα tweet που απέστειλε ο δημοσιογράφος Pawan Durani πριν από τρεις ημέρες, λέγοντας ότι οι δολοφονίες πραγματοποιήθηκαν, ενώ οι Κούρδοι υπερασπίζονταν την πόλη της Συρίας Kobane.

Οι International Business Times αναφέρουν ωστόσο, επικαλούμενες διάφορες πηγές, ότι η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη και εκτελέστηκε. Μάλιστα, κυκλοφορεί και μια φωτογραφία που δείχνει το άψυχο σώμα της ενώ όπως οι 100 δολοφονίες της, έτσι και ο θάνατος της Rehana δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η φερόμενη ηρωίδα του πολέμου, μαζί με πολλές άλλες γενναίες γυναίκες, ανήκουν στην ανεξάρτητη κουρδική πολιτοφυλακή, τις Μονάδες Προστασίας του λαού.

Αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή με τους άνδρες συναδέλφους τους και υπολογίζονται ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον 7.000 έως 10.000 Σύροι Κούρδοι μάχονται κατά του ισλαμικού κράτους.

pwae

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact