ΕΛΛΑΔΑ

Ρήξη στις σχέσεις Ζωής- Ραχήλ: Ποιος ο λόγος της κόντρας τους

 

Μια φιλία που φαινόταν πολύ δυνατή, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή, έχουν πια απομακρυνθεί. Ο «Βηματοδότης» αποκαλύπτει τον λόγο.

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να συσταθεί το κόμμα και σημειώθηκε η πρώτη ρήξη.  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου , της «Πλεύσης Ελευθερίας», αρχίζει να απομακρύνεται από την πιο στενή έως τώρα συνεργάτιδά της, την Ραχήλ Μακρή.

Τα «έσπασαν» είπαν μερικοί, «μπήκαν καινά δαιμόνια ανάμεσά τους», είπαν άλλοι. Η ίδια Ραχήλ δεν λέει ακόμα τίποτα αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι κάτι συνέβη.

Μου λένε ότι διαμαρτυρήθηκε στην κυρία Κωνσταντοπούλου πως είχε δεχθεί λεκτικές επιθέσεις στο διαδίκτυο από άλλες συνεργάτιδες της Ζωής (και ότι η Πρόεδρος δεν αντέδρασε) ότι  δέχθηκε πιέσεις να την απομακρύνει από το κόμμα γιατί βλάπτει την εικόνα της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Γεγονός είναι ότι στην τελευταία εκδήλωση του κόμματος η Ραχήλ δεν παρέστη (ούτε καν προσεκλήθη) και προτίμησε να μείνει στο σπίτι της.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact