ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Δύο τουρίστριες κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν από ομοεθνείς τους

Με δύο υποθέσεις βιασμών σε βάρος αλλοδαπών τουριστριών από ομοεθνείς τους, ασχολείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η πρώτη υπόθεση αφορά 20χρονη από τη Νορβηγία, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο συμπατριώτη της και η δεύτερη μία Σουηδέζα που επίσης κατήγγειλε ότι βιάστηκε από άγνωστο Σουηδό. Και στις δύο περιπτώσεις οι φερόμενοι ως δράστες διασκέδαζαν με τις παθούσες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες το πρωί εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 20χρονη από τη Νορβηγία και κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου μαζί με τον 21χρονο ομοεθνή της ο οποίος την οδήγησε σε παραλία, όπου και τη βίασε.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο Νορβηγό ο οποίος παραδέχτηκε ότι πράγματι έκαναν έρωτα με την νεαρή αλλοδαπή, αλλά με τη θέλησή της.

Χθες, επίσης, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου καταγγέλθηκε από νεαρή Σουηδέζα ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε με συμπατριώτη της σε μπαρ της πόλης της Ρόδου και περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα έφυγαν από εκεί και σε παρακείμενη παραλία τη βίασε.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact