ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Άνοιξε το πρώτο «Πανεπιστήμιο του Χάμπουργκερ» στην Ανατολική Ευρώπη

Το δίπλωμά των φοιτητών θ’ αναγνωρίζεται σε 120 χώρες στις οποίες υπάρχουν McDonald’s

Η εταιρεία ταχυφαγείων McDonald’s άνοιξε στην Ρωσία Hamburger University, ένα «Πανεπιστήμιο του Χάμπουργκερ» το οποίο είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού της, μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.

Όπως δήλωσε o γενικός διευθυντής της εταιρείας στην Ρωσία Μαρκ Κάρεν, είναι το πρώτο εταιρικό πανεπιστήμιο της McDonald’s στην ανατολική Ευρώπη και το όγδοο στον κόσμο.

Το Hamburger University βρίσκεται στη Μόσχα και θα φοιτήσουν σ’ αυτό εντός του 2019 περίπου 4.000 φοιτητές. Το δίπλωμά τους θα αναγνωρίζεται σε καθεμιά από τις 120 χώρες στις οποίες υπάρχουν McDonald’s. Η εταιρεία προτίθεται να πάρει κρατική διαπίστευση για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα στην Ρωσία.

Η εταιρεία McDonald’s διαθέτει στη Ρωσία 680 εστιατόρια, τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από ενάμιση εκατομμύριο πελάτες . Στα ταχυφαγεία McDonald’s στην Ρωσία εργάζονται περίπου 50.000 άτομα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact