ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρότσιλντ απειλεί: «Θα καταστρέψουμε τη Ρωσία μέσα στο 2016»

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Χτισμένο το 1992, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ, μπροστά από το Κνεσέτ. Ένας συμβολισμός: Η ανώτατη οικονομική δύναμη του κόσμου χτίζει το κτίριο της ανώτατης δικαστικής εξουσίας, δίπλα στην ανώτατη νομοθετική εξουσία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι η δημιουργία μιας ιουδαϊκής οικογένειας: των Ρότσιλντ.
Στις διαπραγματεύσεις τους με το Ισραήλ, είχαν συμφωνήσει να δωρίσουν το κτίριο υπό τρεις προϋποθέσεις:

1) Οι Ρότσιλντ θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν το οικόπεδο.
2) Οι Ρότσιλντ θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν τους αρχιτέκτονες.
3) Κανείς δεν θα ήξερε ποτέ την τιμή της κατασκευής του.

Οι Rothschild είναι αυτοί που ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη από τον 19ο αιώνα κιόλας.

Η οικογένεια Rothschild, κινείται στο παρασκήνιο σχεδόν ολόκληρου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος , συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), της Τραπέζης της Αγγλίας, καθώς και σε μια σειρά από εμπορικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της «Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος» και της διαβόητης Goldman Sachs και θεωρείται το μεγαλύτερο «κράτος» του πλανήτη σύμφωνα με την ρωσική stoletie.ru.
Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσει κάποιος όλες τους τις οικονομικές επενδύσεις, ενώ η ίδια η οικογένεια έχει «παρακλάδια» σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία (όπου ξεκίνησαν), Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία. Το οικόσημο των Ρότσιλντ δείχνει πέντε βέλη τα οποία συμβολίζουν τους πέντε γιούς του ιδρυτή της δυναστείας Mayer Rothschild και ταυτόχρονα την κυριαρχία τους στις πέντε ηπείρους, κάτι το οποίο φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν, όσοι αιώνες και αν περάσουν.

Ο εβραίος ιδρυτής του Κομμουνισμού Κάρολος Μαρξ (Κεσιλέ Μαρδοχαίος), έτρεφε τον βαθύτερο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Η Τατιάνα Γκράτσεφ (Tatiana Grachev), επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε:

«Το είδωλο των Ρότσιλντ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι, το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία . Με την βοήθεια του χρήματος και με δωροδοκίες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές κυβερνήσεις και έχουν καταλάβει τη πολιτική εξουσία. Αυτό τον στόχο έχουν κυνηγήσει από αιώνες χρησιμοποιώντας τις καταστρεπτικές μεθόδους τους, και συνδυάζοντάς τες σε μια μεγάλη στρατηγική της οποίας ο χρονικός σχηματισμός αναδύεται από τον καιρό της ίδρυσης της φατρίας. Το 1815, οι πέντε αδελφοί Rothschild εργάστηκαν σκληρά για να προμηθεύσουν με χρυσό τον στρατό του Wellington(διαμέσου του Nathan στην Αγγλία) και του Ναπολέοντα(διαμέσου του Jacob στην Γαλλία) και ξεκίνησαν την πολιτική της ενίσχυσης και των δύο πλευρών στον πόλεμο.

Αυτό επαναλήφθηκε σε κάθε πόλεμο, ακόμα και στον αμερικανικό Εμφύλιο, όπου και χρηματοδότησαν ταυτόχρονα και τον Στρατό του Νότου όπως και εκείνου του Βορά.

Στην κομμουνιστική επανάσταση του 1917 και τον ρωσικό Εμφύλιο που επακολούθησε χρηματοδότησαν τους κομμουνιστές και τους αντικομμουνιστές, όπως και τον Β’ ΠΠ, όταν χρηματοδότησαν τον Α.Χίτλερ αλλά και τον αντιναζιστικό συνασπισμό».
Οι Rothschild θεωρούνται ύποπτοι ακόμα και για εμπλοκή στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 και σε ό, τι συνέβη πρόσφατα στην Ουκρανία.

datauri-file (10)Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact