ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος από τις αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Βασίλη Μελενικλή που βρέθηκε θαμμένος

Την ώρα που ξέθαβαν τον Βασίλη

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν αιφνιδιαστικά στο σπίτι των φίλων του Βασίλη για να ξεθάψουν το άψυχο σώμα του, δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» επικοινώνησε με την μητέρα τους.

Απάντησε στο τηλέφωνο διστακτικά. «Είναι εδώ οι αστυνομικοί, δεν μπορώ να μιλήσω… Το βρήκαν το παιδί…» ψέλλισε.

Αλιστράτη Σερρών: Καρέ – καρέ η αποκάλυψη που σοκάρει

Μόλις έγινε γνωστό στα τοπικά μέσα πως η Αστυνομία πήγε αιφνιδιαστικά σε σπίτι στην Αλιστράτη για να ξεθάψει το πτώμα ενός αγνοούμενου, σήμανε συναγερμός.

Στην αυλή του σπιτιού  βρίσκονταν αστυνομικοί που με δυνατή βροχή και χαλάζι, είχαν αναλάβει το δύσκολο έργο της εκταφής του άτυχου Βασίλη. Έσκαψαν σε ένα σημείο στην πίσω πλευρά της αυλής δίπλα στην αποθήκη και σε λίγη ώρα ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Γείτονας από το διπλανό σπίτι τόνισε πως έβλεπε συχνά τον Βασίλη να επισκέπτεται τους ενοίκους του συγκεκριμένου σπιτιού και να φεύγει μόνος με ταξί.

«Το έβλεπα το παιδί ήταν χαμηλών τόνων. Οι γείτονες και φίλοι του είχαν χάσει τον πατέρα τους σε νεαρή ηλικία και η μάνα τους τα μεγάλωσε μόνη της. Μπλέξανε όμως…» τόνισε.

Στον τόπο έφτασε και ο Αντιδήμαρχος της περιοχής που δήλωσε: «Βρέθηκε ένα πτώμα και ο κόσμος είναι ανάστατος . Ζητάμε από την Πολιτεία να δημιουργηθεί στην περιοχή μας ένα αστυνομικό τμήμα γιατί αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας».

«Κατάλαβα απ’ το τηλεφώνημα ότι τον περίμεναν…»

Ο οδηγός που μετέφερε τον Βασίλη από το χωριό του στην Αλιστράτη, μίλησε για την μοιραία διαδρομή.

Όπως είπε, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής των είκοσι περίπου χιλιομέτρων δεν κουβέντιασαν μεταξύ τους. Ο Βασίλης μιλούσε στο τηλέφωνο και από τα συμφραζόμενα του κατάλαβε πως συνεννοούνταν με κάποιον για να συναντηθούν στην Αλιστράτη.

«Σίγουρα μιλούσε με άνδρα στον οποίο έλεγε πως ήταν καθ’ οδόν και πως σε λίγη ώρα θα έφτανε στον προορισμό του. Ο ίδιος  όσο μιλούσε στο τηλέφωνο, δεν αναφέρθηκε σε χρήματα. Εγώ ήξερα πως είχε λεφτά επάνω του, γιατί μου το είπε η γειτόνισσα του που με κάλεσε να τον μεταφέρω. Όταν με πλήρωσε είδα πως κρατούσε ένα μεγάλο ποσό. Φτάσαμε στην Αλιστράτη περάσαμε από ένα κεντρικό σημείο και μου ζήτησε να σταματήσω σε μια διασταύρωση. Με πλήρωσε, του έδωσα τα ρέστα και έφυγα», ανέφερε.

«Πήγαινε στο νοσοκομείο να χειρουργηθεί και τον χάσαμε…»

Η γιαγιά του αδικοχαμένου Βασίλη άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για τον εγγονό της. Το δωμάτιο του εγγονού της, τα πράγματα του είναι στη θέση τους και το κρεβάτι του στρωμένο.

Ανατροπή – Δεν «βλέπει» έγκλημα ο ιατροδικαστής

«Εδώ γεννήθηκε ο Βασίλης… Ήταν λεχώνα εννιά ημερών η μητέρα του, όταν έγινε το ατύχημα με το αυτοκίνητο. Σκοτώθηκε ο γιος μου και ο αδελφός της. Πήρε τον Βασίλη μωρό και φύγανε στην Γερμανία…» τόνισε συγκινημένη η ηλικιωμένη.

Ο Βασίλης μεγάλωσε στη Γερμανία αλλά ερχόταν συχνά στην Ελλάδα, μέχρι το 2010 που επέστρεψε για να πάει φαντάρος . Στην αρχή έμενε με την θεία του στην Καβάλα. Στην συνέχεια μετά από ερωτική απογοήτευση ζήτησε από την γιαγιά του να μείνει μαζί της, όπως κι έγινε.  Καθημερινά μιλούσε με την μητέρα του τηλεφωνικά , η οποία στην πορεία ξαναπαντρεύτηκε , απέκτησε κι άλλο παιδί και αργότερα κι εγγόνι.

«Τελευταία είχε αρρωστήσει…  Και το χέρι του τώρα που χάθηκε, είναι σπασμένο και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη να χειρουργηθεί.  Για το λόγο αυτό, μου ζήτησε δύο χιλιάδες ευρώ», είπε η γιαγιά του. «Είχα μαζέψει κάποια χρήματα για την κηδεία μου και του τα έδωσα. Πήγαινε στο νοσοκομείο να χειρουργηθεί και τον χάσαμε…» ανέφερε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact