ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σάρωσε» η Χρυσή Αυγή σε Μυτιλήνη και Κω

Άνοδος των ποσοστών τoυ Λαϊκού Συνδέσμου καταγράφεται σε Μυτιλήνη και Κω σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη μέχρι στιγμής ενσωμάτωση που είναι στο 43%, εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής καταγράφεται στην Κω, καθώς το κόμμα συγκεντρώνει 9,83% σε σύγκριση με 5,87% τον Ιανουάριο.

Από την άλλη, στη Λέσβο, η Χρυσή Αυγή παίρνει αυτή τη στιγμή 7,84% σε σύγκριση με 4,66% τον Ιανουάριο.

Στο ίδιο νησί, μειωμένα εμφανίζονται τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο όποιος μάλιστα χάνει την πρώτη θέση από τη ΝΔ, καθώς παίρνει 28,21% έναντι 32,94%.

Στην Κω, αν και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει περίπου 2 μονάδες σε σχέση με τον Ιανουάριο, εντούτοις διατηρεί την πρώτη θέση, καθώς ανάλογη πτώση παρατηρείται και για τη ΝΔ.

kos

lesvos10

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact