ΕΛΛΑΔΑ

Σαββίδης: Ελπίζω τα έσοδα να βοηθήσουν ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους

Τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες διηγήθηκε στους δημοσιογράφους ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εμφανιζόμενος ιδιαίτερα χαρούμενος παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να είναι ανάμεσα στους νικητές και κάνοντας δηλώσεις ακόμα και για τους Πόντιους.

«Είμαι χαρούμενος για τα έσοδα των αδειών στον κρατικό προϋπολογισμό. Δίνω συγχαρητήρια στους νικητές. Ελπίζω τα έσοδα να βοηθήσουν ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους» είπε συγκεκριμένα ο κ.Σαββίδης εξερχόμενος από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ενώ ρωτήθηκε για το αν θα διεκδικήσει περιφερειακή άδεια αναφέροντας: «Σίγουρα με ενδιαφέρει ο χώρος των media».

Για τη διαδικασία και όσα έζησε εντός του κτιρίου απάντησε ο επικεφαλής της Dimera: «Ηταν πρωτότυπη, θύμιζε λίγο φυλακή. Ακόμη και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό».

Για το αν υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των υποψηφίων: «Δεν βλέπαμε ο ένας τον άλλον. Οι μόνες αντιδικίες ήταν με τους αστυνομικούς. Ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα, ζητούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα και δεν το επέτρεπαν».

Για την προσφορά του: «Έφτασε μέχρι το νούμερο που έπρεπε. Όταν βγήκα στην τελευταία φάση έδωσα μηδενικά ποσά, αυτό σημαίνει πως εκπλήρωσα την αποστολή μου».

Κλείνοντας ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε: «Αυτές οι 60-70 ώρες προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι οδηγεί τους ανθρώπους σε τόσα μεγάλα νούμερα. Εσείς ξέρετε τι τους οδηγεί. Δεν είναι καθαρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Κάποιοι έσωζαν τα κανάλια τους και κάποιοι τον εαυτό τους και έγιναν στρατηγικά λάθη. Δύο μέρες πριν το διαγωνισμό συζητάγαμε ποιος είναι ο Σαββίδης και είπα στον εαυτό μου πως αν δεν πάρω την άδεια θα κάνω τα πάντα για να πληρώσουν όσο περισσότερο μπορούν αυτοί. Δεν είμαι χαμένος, αλλά κέρδισα. Στο ποσό των 20εκ. ευρώ προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Προσπαθούσαμε μέσα από το χρόνο που χρειάζεται να καταλάβουμε πόσες κινήσεις έγιναν.

Για την 2η άδεια υποθέταμε πως το ξεκίνημα θα ήταν στα 32εκ. ευρώ και δεν κάναμε λάθος. Έπρεπε να καταλάβουμε τι θα συνέβαινε στην 3η άδεια και στην 4η στόχος ήταν να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το ότι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να είμαστε στο χώρο των media είναι βέβαιο. Οι συμμετέχοντες απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε το λιγότερο, έπρεπε να πληρώσει το περισσότερο. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος γιατί αν θα έφευγα μόνο από τις τιμές που έχουν επιχειρηματική λογική θα ήταν δυσάρεστο. Το λέω ξανά στην τελική φάση εγώ έκανα το επόμενο βήμα και την τελική προσφορά και το έκανα δύο φορές. Αν το έβλεπε κάποιος θα καταλάβαινε πως στόχος μου ήταν οι υψηλότερες τιμές και αυτό κατάφερα. Βοήθησαν τον προϋπολογισμό με αυτά τα χρήματα».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact