ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη σύσκεψη για τις προτάσεις των ισοδύναμων μέτρων

Αφορά τα ειδικά μισθολόγια

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για ισοδύναμα μέτρα προκειμένου να μην «παγώσουν» τα ειδικά μισθολόγια.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, καθώς επίσης και οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Xθες ο πρωθυπουργός σε σύσκεψη που συγκάλεσε  ζήτησε από τους υπουργούς  να καταθέσουν έως σήμερα προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του παγώματος των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων. Σύμφωνα με υπουργική τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τα τελευταία μέτρα της αξιολόγησης αναστέλλεται από την 1η Ιανουαρίου του 2017 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2018 κάθε μισθολογική ωρίμανση και μισθολογική προαγωγή των λειτουργών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact