ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συναγερμό η κυβέρνηση για την κακοκαιρία

Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη θα βρεθεί εντός της ημέρας στην Άρτα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ταυτόχρονα, κλιμάκιο από το Υπουργείο Πολιτισμού και τεχνικό προσωπικό από τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να εξετάσει τις ζημιές που έχουν γίνει.

«Επίσης, θα μεταβεί άμεσα –σήμερα- ένα ακόμα κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο θα μετέχουν ο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος» τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης ο οποίος ενημέρωσε πως ήδη έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή της Ηπείρου και της Ευρυτανίας.

Επιπλέον, σε ότι αφορά τον νέο «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα Έβρος ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε πως: «Παρακολουθούμε στενά και την περιοχή του Έβρου. Υπάρχουν προβλήματα, όπως μας έχουν ενημερώσει μεγάλος όγκος υδάτων κατεβαίνει και από τη Βουλγαρία. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε ετοιμότητα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ταυτόχρονα ήδη έχουμε κάνει κάποιες επαφές με τις γειτονικές χώρες».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact