ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια – Μαρτυρία σοκ για τον 36χρονο κατηγορούμενο: Αυνανιζόταν και έτρεχε κατά πάνω μου

Συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τον 36χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση του Κολωνού και το παρελθόν του βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σοκάρει μια μαρτυρία γυναίκας για τον 36χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος εργαζόταν στο Νοσοκομείο Μεταξά και δεν προφυλακίστηκε χθες (βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό), καθώς Ανακρίτρια και Εισαγγελέας διαφώνησαν επ’ αυτού.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε μια καταγγελία γυναίκας για τον 36χρονο, για τον οποίο περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη προ επταετίας, καθώς πήγαινε στη δουλειά της:

 

«Έμενα στο πατρικό μου στη μητέρα μου στο Περιστέρι και για να ανέβω στον κεντρικό δρόμο να πάρω το λεωφορείο έπρεπε να περπατήσω 15 λεπτά με τα πόδια. Ήταν σε στενό, σε μεγάλο στενό το σπίτι μου, αλλά ερμιά. Έτσι όπως πήγαινα 07:00, γυρνάω το κεφάλι μου δεξιά και βλέπω αυτόν τον τύπο, που βγήκε και χθες η μάνα του και έλεγε ότι είναι αθώο το παιδί μου, ότι ήταν στα γόνατα και αυνανιζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Και μόλις με είδε, τσίριξα εγώ, σηκώθηκε πάνω και άρχισε και έτρεχε προς τα πάνω μου. Έτρεχα κι εγώ, έτρεχε και αυτός και μόλις φτάσαμε στον κεντρικό εξαφανίστηκε».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact