ΖΩΔΙΑ

Σημειώστε τις τέσσερις ημερομηνίες του Μαΐου που σύμφωνα με την αστρολογία θα αλλάξουν όσα γνωρίζατε

O Μάιος επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς από το μισό και μετά φέρνει αλλαγές που θα ανακατατάξουν τη ζωή σας, γι’ αυτό κρατήστε… σημειώσεις.

Βιώστε τα μαθήματα που θα πάρετε και κρατήσετε ό,τι είναι απαραίτητο και πολύτιμο για να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Επιζήσατε από την πρώτη περίοδο εκλείψεων του 2024, και παρόλο που ορισμένα κομμάτια των σχέσεών σας μπορεί να εξακολουθούν να μοιάζουν εκτός τόπου και χρόνου, οι τρεις πιο σημαντικές αστρολογικές διελεύσεις και γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή σας τον Μάιο του 2024 θα σας οδηγήσουν σε ένα πεπρωμένο που πάντα προοριζόταν για εσάς.

Τρίτη, 21 Μαΐου: Ήλιος στους Διδύμους

Η περίοδος των Διδύμων ξεκινά και ξαφνικά, έχετε τόσα πολλά να πείτε. Αυτή η ενέργεια σας βοηθά να ξεφύγετε από τη χειμερινή ραστώνη και να αγκαλιάσετε την ενέργεια της εποχής της Άνοιξης. Είστε πιο κοινωνικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και διασκεδάζετε με νέες δυνατότητες και δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να αρχίσετε να προσεγγίζετε τη ζωή και την αγάπη πιο παιχνιδιάρικα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναιρείτε τη σταθερότητα που προσπαθείτε να οικοδομήσετε, αλλά αντίθετα, τώρα είναι η ώρα να χαρείτε αυτό που έχετε δημιουργήσει. Απολαύστε τις βραδινές συζητήσεις με το σύντροφό σας, φύγετε για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή σχεδιάστε κάτι καινούργιο μαζί. Να θυμάστε ότι ενώ η αγάπη μπορεί να χρειάζεται να χτιστεί αργά και σταθερά, έχει επίσης σημασία η διασκέδαση και η καλοπέραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Πέμπτη, 23 Μαΐου: Πανσέληνος στον Τοξότη

Η Πανσέληνος στον Τοξότη πραγματοποιείται απέναντι από τον Ήλιο στους Διδύμους, αναδεικνύοντας θέματα μεταξύ του ανώτερου εαυτού σας και των πιο πεζών αναζητήσεών σας. Αυτή η αντίθεση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ των ευθυνών και της επιθυμίας να βιώσετε όλα όσα περισσότερα γίνεται. Ο Τοξότης δημιουργεί την ανάγκη να βρείτε ένα βαθύτερο νόημα, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να προτιμούν απλώς να διασκεδάζουν. Παρόλα αυτά, μεταξύ των δύο, μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε το καλωσόρισμα σε έναν εύκολο, παιχνιδιάρικο έρωτα.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα μετακινηθεί επίσης στους Διδύμους, αντλώντας περισσότερη ενέργεια και φέρνοντας ανησυχία στη σχέση σας. Αν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανοιχτείτε σε μια νέα αγάπη, δεν ενέχει ισχυρή αίσθηση δέσμευσης. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε μια σταθερή σχέση απλά και μόνο επειδή νιώθετε μια επιθυμία για το καινούργιο. Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας. Η ευελιξία και η αίσθηση της περιέργειας θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε να επενδύετε στη σχέση σας, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεστε.

Σάββατο, 25 Μαΐου: Δίας στους Διδύμους

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, θα εγκαταλείψει τον Ταύρο και θα περάσει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου. Ο Δίας επιδιώκει να επεκτείνει όποιον τομέα της ζωής σας αγγίζει, και σε αυτή την περίπτωση, οι Δίδυμοι θα αναδείξουν επίσης θέματα που αφορούν την επικοινωνία και την καλύτερη απόλαυση της ζωής. Ενώ ορισμένα ζώδια όπως ο Τοξότης, οι Ιχθύς και ο Υδροχόος θα το νιώσουν αυτό περισσότερο στη ρομαντική τους ζωή, μπορεί να βοηθήσει κάθε ζώδιο με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η πιο σημαντική πτυχή του Δία στους Διδύμους είναι ότι τα λόγια σας θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη. Ενώ μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να αποσπαστεί η προσοχή σας από ό,τι φαίνεται εύκολο και εφήμερο, θα είναι καθήκον σας να διασφαλίσετε ότι επικεντρώνεστε σε ό,τι φέρνει σταθερότητα και αξία στη ζωή σας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact