ΖΩΔΙΑ

Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν σε προσκαλεί για γεύμα;

ΖΥΓΟΣ

Η περιποίηση του οικοδεσπότη Ζυγού συνήθως είναι αξεπέραστη. Θα σου έχει διαλέξει τα καλύτερα, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό του και να τη βγάλει με ψωμοτύρι, που λέει ο λόγος, όλο τον υπόλοιπο μήνα. Θα προλαβαίνει τις επιθυμίες σου, κάνοντάς σε να νιώθεις εκλεκτός. Θα δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η ανταμοιβή του θα είναι να δείξεις ότι εκτιμάς αυτά που σου προσφέρει, κάνοντάς του και ερωτήσεις σχετικά με αυτά και δείχνοντας ότι αναγνωρίζεις την υπεροχή του ως εμπειρογνώμονα σε θέματα εκλεκτής κουζίνας και οινοποιίας. Επίσης θα τον ευχαριστήσεις αν δείξεις ενδιαφέρον και για τον χώρο του, παινεύοντας το γούστο του στη διακόσμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σε καλέσει ένας Σκορπιός, εννοείται ότι θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει και φρόντισε να ανταποκριθείς. Ακόμα κι αν ορισμένα πράγματα δεν είναι ακριβώς του γούστου σου, κράτα τις κακίες για τον εαυτό σου, αν θες να τα πάτε καλά, ‘νταξ’ ; Δύσκολος πελάτης να το παίξεις αλλού… Αλλά αν πράγματι εντυπωσιάστηκες, που είναι το πιθανότερο, μην επιμένεις να σου αποκαλύψει το μυστικό της συνταγής του για τη σως με μύρτιλλα, γιατί ως γνωστόν του τη σπάνε οι αδιακρισίες. Για τον ίδιο λόγο μην αρχίσεις την ανάκριση με ποιους είναι στις διάφορες φωτογραφίες στο σαλόνι του ούτε να περιπλανιέσαι μέσα στο σπίτι του, ψάχνοντας την τουαλέτα. Απλώς ρώτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σε καλέσει ένας Τοξότης σπίτι του, θεώρησέ το μια εξαιρετική περίπτωση, γιατί θα κλειστεί μέσα για χάρη σου. Τώρα, ως προς την περιποίηση που μπορείς να έχεις, οι πιθανότητες διίστανται. Μπορεί να σκιστεί για να σου μαγειρέψει και ίσως θα είναι κάτι εξωτικό, που οι επεμβάσεις του θα το κάνουν ακόμα εξωτικότερο. Προετοιμάσου να είσαι ανοιχτός στις καινούργιες γεύσεις και έλπιζε ότι η παραδοσιακή ζωοφιλία του ζωδίου θα τον αποτρέψει από το να σου σερβίρει μια περουβιανή σπεσιαλιτέ με ινδικό χοιρίδιο. Η άλλη πιθανότητα είναι να μην ασχοληθεί καθόλου με το θέμα φαγητό, γιατί θα προτιμήσει να σου δείξει τις φωτογραφίες από το ταξίδι του στη Μποτσουάνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα οργανώσει το τραπέζι του, για το οποίο πιθανώς θα έχεις λάβει πρόσκληση το λιγότερο πριν από κάνα δίμηνο, με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια. Θέλει να κερδίζει τις εντυπώσεις όλων όσοι έχουν την τιμή να γίνουν δεκτοί στον χώρο του. Θέλει να αποδεικνύει ότι είναι καλός και ως οικοδεσπότης, μεταξύ των χιλίων άλλων πραγμάτων στα οποία διαπρέπει. Μην περιμένεις εξτρεμισμούς στο φαγητό, διότι ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός τύπος. Όμως ό,τι γευτείς φτιαγμένο από τα χεράκια του (ή της μαμάς του ή και του μάγειρα της κοντινής ταβέρνας, δεν έχει σημασία) θα είναι πρώτης επιλογής. Και μην κομπλάρεις αν δείξει αδιάφορος στα κομπλιμέντα σου, κατά βάθος πολύ τα χαίρεται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact