ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ροζ σκάνδαλο με Ελληνίδες καλλονές – Τα ψώνια στο Μιλάνο είναι μόνο η… βιτρίνα

Για να μη δίνουν στόχο, οι γυναίκες, που είναι κυρίες υπεράνω υποψίας, προφασίζονται ότι πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της μόδας, στη Λομβαρδία, για να κάνουν τα… ψώνια τους.

Φροντίζουν μάλιστα όσες είναι από την Αθήνα, να μηδενίσουν τα έξοδά τους χρησιμοποιώντας τη Θεσσαλονίκη ως αφετηρία για τα ταξίδια-αστραπή, που καταλήγουν σε καυτά ερωτικά ραντεβού… με το αζημίωτο.

Και αυτό γιατί ο διεθνής κρατικός αερολιμένας Μακεδονία θεωρείται η πιο φτηνή επιλογή για ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην ιταλική πόλη, με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις 26 ευρώ!

Στο αεροδρόμιο είναι πλέον κοινό μυστικό ότι θα γίνει…πασαρέλα κάθε φορά που πλησιάζουν οι μέρες των εκπτωτικών τιμών, καθώς δεν είναι λίγες οι νεαρές κοπέλες που ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος λόγω της εμφάνισης και του ιδιαίτερου στιλ τους. Πολλές, μάλιστα, φροντίζουν να ταξιδεύουν μαζί με φίλες τους για τους ίδιους λόγους , αφού ο πελάτης έχει καταφέρει να βάλει στο κόλπο και τους φίλους του.

enikos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact