ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της

Φρίκη σε πόλη της Ινδίας

Φρίκη προκαλεί μια μακάβρια υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ινδία. Ένας γιος σκότωσε την ίδια του τη μητέρα και οι αρχές όταν τον συνέλαβαν είχε βάλει τον εγκέφαλό της στο τηγάνι για να τον κάνει… γεύμα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 32χρονος Sitaram Iraon, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η 50χρονη γυναίκα ερχόταν συχνά αντιμέτωπη με τον γιο της που μεθούσε και την χτυπούσε όταν δεν του έδινε χρήματα να πάρει ποτά.

Κατά τη διάρκεια ενός καβγά των δύο και μετά την άρνηση της γυναίκας να του δώσει χρήματα, εκείνος τη χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι σκοτώνοντάς την επί τόπου.

Η γυναίκα μια από τις φορές της επίθεσης, αρνήθηκε τότε εκείνος την χτύπησε με το τσεκούρι στο κεφάλι.

Η νύφη του περνούσε εκείνη τη στιγμή και είδε τι συνέβαινε. Έτσι ο άνδρας προσπάθησε να το βάλει στα πόδια ωστόσο στη συνέχεια συνελήφθη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact