ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: «Απολύτως αρνητική» η συζήτηση για δραχμή

Ο υπουργός Εσωτερικών κάνει λόγο για «πολιτικές καθυστερήσεις» στις διαπραγματεύσεις

«Απολύτως αρνητική» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, τη συζήτηση για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία».

«Δημιουργεί αναστάτωση χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως» έσπευσε να προσθέσει, τονίζοντας βέβαια, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ευρωζώνης είναι ο ίδιος ο εαυτό της.

Ερωτηθείς για τα σενάρια εκλογών, υπενθύμισε πως η κυβέρνηση έχει αποκλείσει σε κάθε τόνο την προσφυγή στις κάλπες και δεσμεύτηκε ότι «θα αγωνιστεί για να κλείσει η αξιολόγηση, προς όφελος των συμφερόντων της χώρας».

Ο κ. Σκουρλέτης παράλληλα, έκανε λόγο για «πολιτικές καθυστερήσεις» στις διαπραγματεύσεις, καθώς όπως εξήγησε, δεν υπάρχει καθυστέρηση στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων. Σε κάθε περίπτωση, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «τελικώς θα έχουμε θετική κατάληξη».

Ο ίδιος τέλος, απέρριψε τις συγκρίσεις με το 2015, σημειώνοντας πως η Ελλάδα βγαίνει από μία χρονιά με οριακά θετικό ρυθμό ανάπτυξης, αλλά και με την εκτίμηση πως το 2017, η οικονομία θα κινηθεί με ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 2,5%.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact