ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ για τους γονείς του συγκυβερνήτη – Ενημερώθηκαν λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου για την ευθύνη του παιδιού τους [εικόνες]

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι γονείς του 28χρονου συγκυβερνήτη του Airbus A320 της «Germanwings», οι οποίοι βρισκόντουσαν στη Μασσαλία, θρηνώντας το θάνατο του γιού τους, όταν άκουσαν από τον εισαγγελέα ότι αυτός ήταν που πήρε την απόφαση να ρίξει το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις.

Η μητέρα του Αντρέας Λούμπιτζ, η οποία είναι καθηγήτρια πιάνου και ο πατέρας του, ο οποίος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή της είδησης στη Γαλλία, περιμένοντας να μάθουν τους λόγους της συντριβής του αεροπλάνου. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ενημερώθηκαν από τις αρχές για τα πραγματικά αίτια, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου και αποφασίστηκε να φύγουν αμέσως για τη Γερμανία προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Όπως μεταδίδει και ο γερμανικός Τύπος, διεξάγονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές τόσο στο σπίτι των γονιών του 28χρονου σε προάστιο της Βόννης όσο και στη δική του κατοικία στο Ντίσελντορφ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact