ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Νοσοκόμα κλείδωσε μωρό στο… συρτάρι γιατί έκλαιγε και δε μπορούσε να δει τηλεόραση!

Στο πένθος έχει βυθιστεί μία ολόκληρη πόλη από την απάνθρωπη πράξη μίας 22χρονης νοσοκόμας η οποία δε δίστασε να κλειδώσει σε… συρτάρι ένα μωρό 10 μηνών διότι την… ενοχλούσε το κλάμα του!

Το τρομερό περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Chronicle, στην πόλη Μπουλαουάγιο της Ζιμπάμπουε, που συνιστά το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας. Η κατηγορούμενη, ονόματι Βάιολετ Μόγιο, είχε αναλάβει να προσέχει το μωρό.

Όμως μετά από πέντε ώρες εκείνο ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. Η νοσοκόμα προσπάθησε ματαίως να το ηρεμήσει και τελικά το τύλιξε σε μια κουβέρτα και το έκλεισε στο συρτάρι προκειμένου να… δει τηλεόραση με την ησυχία της.

Όταν πήγε να το ξαναδεί, τρεις ώρες αργότερα, το παιδί είχε πεθάνει.

Ο δικαστής Λόρενς Καμότσα χαρακτήρισε «πολύ σκληρή και βάναυση» τη συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας και την καταδίκασε για φόνο εκ προθέσεως. «Παρά το κλάμα του μωρού, επιλέξατε να το αγνοήσετε και να πάτε στο σαλόνι για να δείτε μια ταινία στην τηλεόραση, κάτι που υποδηλώνει με σαφήνεια ότι θέλατε να το σκοτώσετε», σημείωσε η Πρόεδρος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact