Σοβαρό περιστατικό εγκληματικής ενέργειας καταγράφηκε πρόσφατα στην περιοχή της Αρκαδίας, όπου διαρρήκτες εισέβαλαν σε οικία και υπέβαλαν τον ιδιοκτήτη σε πολύωρη δοκιμασία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία και ακινητοποίησαν το θύμα. Οι ληστές έδεσαν το άτομο και, προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικό ποσό και τιμαλφή, προέβησαν σε βασανιστήρια, κρατώντας τον όμηρο για περίπου μιάμιση ώρα (90 λεπτά).
Μετά την ολοκλήρωση της ληστείας και αφού απέσπασαν αντικείμενα αξίας, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα, το οποίο έφερε τραύματα και σημάδια κακοποίησης, απελευθερώθηκε και έχει ήδη καταθέσει στις αρμόδιες αρχές. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.