ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό: 6χρονο κοριτσάκι ρίχνει με πολυβόλο -«Εχω σκοτώσει 400 τζιχαντιστές» [βίντεο]

Ενα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει ένα κοριτσάκι κουρδικής καταγωγής να ρίχνει με πολυβόλο και μάλιστα να επαίρεται ότι έχει σκοτώσει 400 ισλαμιστές.

Το μικρό κορίτσι, που φαίνεται να είναι περίπου 6-7 ετών, κάθεται στο ανάχωμα φορώντας ροζ μπλούζα κάθεται σε μια κορυφογραμμή ακριβώς πίσω από ένα πολυβόλο ο οποίος την παρακινεί να πυροβολήσει και η μικρή αρχίζει να ρίχνει.

Το βίντεο έγινε πρόσφατα viral στα κοινωνικά δίκτυα και αναφέρεται στο κοριτσάκι ως μέλος του YPG (Λαϊκή Μονάδα Προστασίας) που μάχεται ενάντια στο ISIS.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση στο βίντεο, είναι ότι παρόλο που το ISIS είναι γνωστό για τον προσηλυτισμό παιδιών ως εκτελεστών ή βομβιστών αυτοκτονίας, οι Κούρδοι μέχρι σήμερα κρατούσαν τα παιδιά τους μακριά από το πεδίο της μάχης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact