ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Nα πάμε σε μια κατεύθυνση εθνικής συνεννόησης

«Πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στη συμφωνία. Γιατί υπάρχει αμοιβαίο συμφέρον και για τις δύο πλευρές», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, σε δηλώσεις του σήμερα στον Real FM.

Όπως ανέφερε ακόμη, η επίτευξη μιας συμφωνίας θα είναι προς το συμφέρον όλων, για τους δανειστές, για τη χώρα μας αλλά και για την Ευρώπη ώστε να προχωρήσει η Ελλάδα παρακάτω.

«Προφανώς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά ορισμένα από αυτά που ζητούν οι δανειστές», εξήγησε και επεσήμανε ότι η πρόταση που έχει κάνει η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά.

Σχετικά με τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή και την ενημέρωση που θα κάνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Σπίρτζης ευχήθηκε «να πάμε σε μια κατεύθυνση εθνικής συνεννόησης» όλων των κομμάτων με ευρωπαϊκό προσανατολισμό «γιατί είναι μια εθνική μάχη», λέγοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ομοψυχία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχολιάζοντας τα «κολλημένα» έργα, υποστήριξε ότι αυτό γίνεται λόγω αμαρτιών του παρελθόντος και ότι δεν είναι θέμα μη χρηματοδότησης αλλά θέμα κακοδιοίκησης.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact