ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στα… μαχαίρια για τη βίλα του Παντελίδη

Η βίλα αξίας 2 εκατ. ευρώ που είχε αγοράσει ο Παντελής Παντελίδης από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, έχει αποτελέσει την αιτία να ψυχρανθούν οι σχέσεις της οικογένειας του τραγουδιστή με την πλευρά του επιχειρηματία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο Μπερτάκης είχε πολύ καλές σχέσεις με τον τραγουδιστή, καθώς ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε πριν από κάποια χρόνια και τον προώθησε. Ο Παντελίδης αποφάσισε να αγοράσει τη βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα και του έδωσε προκαταβολή μεγαλύτερη του 1 εκατ. ευρώ, με σκοπό να έδινε στη συνέχεια τα υπόλοιπα χρήματα.

Τα σενάρια που ακούγονται για τη διαχείριση του θέματος από πλευράς του επιχειρηματία. Η πρώτη πως η οικογένεια του Παντελίδη ζήτησε από τον Μπερτάκη να φύγει από το σπίτι, κάτι που ο ίδιος το έκανε μη θέλοντας να δώσει συνέχεια, ενώ η δεύτερη πως ο Μπερτάκης επιχείρησε να συζητήσει διακριτικά τους σκοπούς της οικογένειας για τη βίλα. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να πάρει πίσω το σπίτι, εξηγώντας στην οικογένεια πως έχασε πολλά χρήματα από την ακύρωση των συναυλιών, χωρίς ωστόσο να πάρει θετική απάντηση από την οικογένεια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact