ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στασινός: Σε αρχικό στάδιο οι συζητήσεις για τις εισφορές των επιστημόνων

«Ακόμα δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας συγκεκριμένα στοιχεία»

«Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα και συζητάμε διάφορα σενάρια σχετικά με τις εισφορές, αν μπορούν να γίνουν κάποιες εκπτώσεις στα χαμηλά εισοδήματα» δήλωσε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Γιώργος Στασινός.

Ο γγ του υπουργείου Νίκος Φράγκος συναντήθηκε στο υπουργείο Εργασίας με την επιτροπή των επιστημονικών φορέων στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξεύρεση λύσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους επιστήμονες, σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

«Ακόμα δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά θεωρούμε ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας για να ολοκληρωθεί μία τέτοια τεχνική συζήτηση» ανέφερε ο κ. Στασινός. Όπως σημείωσε, υπάρχουν μόνο κάποιες σκέψεις να γίνουν κάποιες εκπτώσεις στα χαμηλά εισοδήματα, χωρίς να έχουν συζητηθεί συγκεκριμένοι αριθμοί και συγκεκριμένα χρόνια. «Είμαστε ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συζητάμε» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact