ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ως πρόσωπο αναγνωρισμένης αξίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό χαρακτήρισε ο Αντ. Σαμαράς στο διάγγελμά του, τον Σταύρο Δήμα, ο οποίος θα είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

“Ο Σταύρος Δήμας είναι κατά κοινή ομολογία πρόσωπο που ενώνει και εμπνέει πέρα από κομματικές προτιμήσεις και εμπνέει σοβαρότητα εμπιστοσύνη και σεβασμό”, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι μπροστά στην αβεβαιότητα που υπάρχει στην εσωτερική πολιτική σκηνή η κυβέρνηση αποφάσισε “να αποκαταστήσει την πολιτική σταθερότητα επισπεύδοντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας”.

“Εξάλλου η χθεσινή απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει την πιστωτική γραμμή και να δώσει τεχνική παράταση δύο μηνών για την ολοκλήρωση της νέας συμφωνίας δείχνει ότι και στην Ευρώπη συνειδητοποιούν πλέον ότι η Ελλάδα θα περάσει στην επόμενη μέρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Αντ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας η χώρα θα μπορεί σταθερή οικονομικά και πολιτικά να περάσει στη μεταμνημονιακή εποχή.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact