ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στη φόρα η άγνωστη ζωή του Στάθη Ψάλτη

Ο θάνατός του Στάθη Ψάλτη βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμος και δίχασε την οικογένειά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός που πέθανε πριν λίγο καιρό, δεν βρήκε ενωμένους τον αδελφό και την κόρη του Στάθη Ψάλτη με την σύζυγό του Χριστίνα καθώς η ένταση ανάμεσά τους δεν αποφεύχθηκε. Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο – βόμβα έρχεται να ταράξει τα νερά.

Όπως αποκαλύπτει ο καλός φίλος του Στάθη Ψάλτη, Μάκης Κωστίνης στην Espresso, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο – φωτιά για την άγνωστη ζωή του ηθοποιού. “Ποιος Σπαλιάρας; Ο Ψάλτης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες”, αποκαλύπτει ο συγγραφέας. Ο ίδιος αναφέρει πως ως στόχο έχει να γράψει ένα βιβλίο με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες για τις περισσότερες ερωτικές περιπέτειες του μεγάλου κωμικού ηθοποιού.

Δεν θα σταθεί όμως, μόνο στους έρωτες, τους αρραβώνες και τους γάμους του Ψάλτη, αλλά και στις αγαθοεργίες και τα πρώτα δύσκολα χρόνια που πέρασε πουλώντας πορτοκαλάδες στο Καβούρι για να βγάλει λεφτά και να πληρώσει τη δραματική σχολή που σπούδασε. “Θα γραφτούν όλα, καλά και άσχημα, τα ξενύχτια μας, οι στενοχώριες μας και οι αγαθοεργίες του Στάθη… Όσο ήταν στη ζωή ο φίλος μου δεν ήθελε να βγει τίποτα προς τα έξω. Δεν ζητούσε δημοσιότητα μέσα από τις καλές του πράξεις. Βοηθούσε πολύ κόσμο γιατί έτσι ένιωθε. Είχε χρυσή καρδιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το διαβάσαμε στο tlife

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact