ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή δικογραφία μετά τις καταγγελίες Πολάκη για «παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ»

Αφορά την περίοδο 2013-2014

Το δρόμο για τη Βουλή πήρε δικογραφία που, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή, «αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014» δηλαδή την περίοδο που υπουργός Υγείας ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκέλος της δικογραφίας του ΚΕΕΛΠΝΟ που στάλθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς στη Βουλή, με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, περιλαμβάνει κατάθεση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου την επίμαχη περίοδο για παράνομες προσλήψεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκέλος των παράνομων προσλήψεων έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία του ΚΕΕΛΠΝΟ που ήδη ερευνάται από την Εισαγγελία Διαφθοράς.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact