ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στην Καμπότζη η Angelina Jolie παρέα με τα έξι παιδιά της!

Στην Καμπότζη βρέθηκε η Angelina Jolie παρέα με τα έξι παιδιά της με αφορμή τα γυρίσματα της ηθοποιού για τη νέα της ταινία-ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix και λέγεται «First they killed my father», ή αλλιώς, πρώτα «Σκότωσαν τον πατέρα μου». Η ταινία πραγματεύεται την γενοκτονία στην Καμπότζη και ο υιοθετημένος της γιος της, ο 15χρονος πλέον Μάντοξ, έχει ενεργό ρόλο σε αυτή.

«Ο ίδιος ήταν έτοιμος γι’αυτό και έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτή την ταινία», είπε η Angelina Jolie σε συνέντευξη τύπου και συμπλήρωσε: «Ένας από τους λόγους που ήθελα να το κάνω ήταν για να καταλάβω πώς ένιωσαν οι γονείς που έδωσαν ζωή στον γιο μου».

Η Αngelina Jolie μαζί και με τα έξι παιδιά της (Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10 και τα οκτάχρονα δίδυμα Knox και Vivienne) συνάντησαν τον βασιλιά της Καμπότζη, Norodom Sihamoni, ενώ η ηθοποιός σεβόμενη πάντα τις παραδόσεις των λαών, υποκλίθηκε μπροστά στον βασιλιά.

govastileto.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact