ΚΟΣΜΟΣ

Στην Κω βρέθηκε το κλεμμένο γιοτ του προέδρου της τουρκικής ομάδας Μπεσίκτας

Δουλέμποροι κλέβουν πολυτελή σκάφη και μεταφέρουν με αυτά πρόσφυγες και μετανάστες

Στην Κω εντοπίστηκε το πολυτελές γιοτ του προέδρου της τουρκικής ομάδας Μπεσίκτας, που, σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, είχε κλαπεί από το λιμάνι της Αλικαρνασσού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, οι αρχές κάνουν λόγο για γνωστή τακτική των δουλεμπόρων, αφού πρώτα μεταφέρουν μετανάστες, χωρίς να τραβούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Διακινητές, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ τουρκικών μέσων, έκλεψαν το πολυτελές σκάφος και με αυτό μετέφεραν μετανάστες και πρόσφυγες. Το γιοτ βρέθηκε τελικά εγκαταλελειμμένο στην Κω. Πρόκειται για συνηθισμένη τακτική των δουλεμπόρων, οι οποίοι κλέβουν πολυτελή σκάφη και, χωρίς να κινήσουν υποψίες, μεταφέρουν με αυτά ανθρώπους στις ελληνικές ακτές.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κωνσταντινούπολης έψαχνε το γιοτ του για μέρες. Όταν εξαφανίστηκε από το λιμάνι του Μποντρούμ, όπου συνήθως το ελλιμενίζει, ειδοποίησε την αστυνομία.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δουλεμπόρων που έκλεψαν το σκάφος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact