ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο νεαροί για τον θάνατο ηλικιωμένου

Στις δικαστικές αίθουσες του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναβιώνει σήμερα η υπόθεση που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν τρία άτομα σκότωσαν και χτύπησαν έναν ηλικιωμένο με σκοπό τη ληστεία στον Άγιο Νικόλαο.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 19, 20 και 23 ετών κατηγορούνται ότι χτύπησαν μέχρι θανάτου τον άτυχο ηλικιωμένο με ένα κούτσουρο ελιάς, ενώ αργότερα προκειμένου να «σβήσουν» τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά στο σπίτι, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 23χρονος και ο 20χρονος φέρονται να μπήκαν στο σπίτι, να λήστεψαν και να χτύπησαν τον άτυχο 79χρονο και ο 19χρονος φέρεται να τους περίμενε στο αυτοκίνητο, λίγο πιο πέρα, προκειμένου να διαφύγουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν να γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου αλλά πήρε αναβολή καθώς απουσίαζε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact