ΚΟΣΜΟΣ

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Μελβούρνη

Χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Μελβούρνη μετά τη σφοδρότατη καταιγίδα που έπληξε τις πρωινές ώρες την πόλη και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και κυκλοφοριακό χάος.

Οι κάτοικοι της Μελβούρνης στην κυριολεξία ξενύχτησαν από τις αδιάκοπες αστραπές και τις εκκωφαντικές βροντές που ξεκίνησαν στις δυο τα ξημερώματα και διήρκησαν έως τις εννέα το πρωί.

Στο ίδιο διάστημα σημειώθηκαν ισχυρότατες χαλαζοπτώσεις και νεροποντή με αποτέλεσμα, το ξημέρωμα της Δευτέρας, η πόλη να έχει παραλύσει καθώς σημειώθηκε διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές.

Πολλοί φωτεινοί σηματοδότες έπαψαν να λειτουργούν, το ίδιο και οι διαβάσεις τρένων. Την ίδια στιγμή, πλημμύρισαν κεντρικές οδικές αρτηρίες και έσπασαν δέντρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία. Ακυρώθηκαν πτήσεις και δρομολόγια τρένων. Από το μεσημέρι πάντως ο καιρός βελτιώθηκε και το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact